Çözüldü Twrp dosyalarım şifreli gibi

Aybat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aybars
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global stabil v11.0.9.0
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba az önce Redmi note 8 telefonuma güncelleme geldi eski konumda öğrendiğim şeylerin aynısını yaparım olur dedim wipe dan Dalvik art cache ve cache yi seçtim onayladım sonra install a girdim dosyalarım şifreli gibi sayı ve harflerden oluşuyo ben imei gitmeden nasıl yapabilirim galiba telefonu bozdum :( yardım edin lütfen yüklü rom versiyonum bunları yapmadan önceki versiyonum.(Not:İmei atıldı cihazıma baya oluyo.)

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Swift backup apk kullanabilirsin uygulama ve birçok şeyi yedekler..

MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
Merhaba az önce Redmi note 8 telefonuma güncelleme geldi eski konumda öğrendiğim şeylerin aynısını yaparım olur dedim wipe dan Dalvik art cache ve cache yi seçtim onayladım sonra install a girdim dosyalarım şifreli gibi sayı ve harflerden oluşuyo ben imei gitmeden nasıl yapabilirim galiba telefonu bozdum :( yardım edin lütfen yüklü rom versiyonum bunları yapmadan önceki versiyonum.(Not:İmei atıldı cihazıma baya oluyo.)
Önceki romu tekrar yükleyin usB belleğe atıp oradan gösterebilirsiniz custom rom değilse miflash ile de yüklenebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan telefon açıldı Sağolun eyw ama ben sürüm yükseltireken hep veri mi kaybediceğim bunun çözümü veya önlemi yokmudur ? kiliti kaldırmadım diye mi oldu böyle ?
Eu rom deneyin

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Telefonunuzda şifre varsa, onu girmeden twrp ekranını açtıysanız o sebeple dosyalar şifreli görünmüştür. Şifrenizi ya da deseni girseydiniz twrp açılınca şifreli görünmezdi, boşa format data yapmış olmayın

Oyla:

Aybat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aybars
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
22
Hocam atmıştım ama magisk dosyasını unutmuşum twrp yi tek tuş aracıyla tekrar kurmayı deniyorum ekranda sadece fastboot yazıyor 6-7 dkkdır umarım yüklüyodur

hep fastboot yazısında durursa güç tuşundan reset atıcam bozulmaz değil mi?

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Hocam atmıştım ama magisk dosyasını unutmuşum twrp yi tek tuş aracıyla tekrar kurmayı deniyorum ekranda sadece fastboot yazıyor 6-7 dkkdır umarım yüklüyodur

hep fastboot yazısında durursa güç tuşundan reset atıcam bozulmaz değil mi?
O kadar fastbootda beklememesi lazım.manuel siz twrp ye alın..

MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Aybat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aybars
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
22
Hocam twrp yükleme aracını kapattım teli yeniden başlattım başka versiyonuyla denedim fastboot hata fln dedi bende telefonu güç tuşuyla fastbootdan çıkarıp geri açtım twrp yi yükleyemedim kendi recovery sine atıyor başka yöntemler arıyorum

Tamamdır twrp yide manuel olarak kurdum hepinize teşekkürler şimdi verilerimi geri yükleyeceğim sorun çözülmüştür :)

Son düzenleme:
Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam twrp yükleme aracını kapattım teli yeniden başlattım başka versiyonuyla denedim fastboot hata fln dedi bende telefonu güç tuşuyla fastbootdan çıkarıp geri açtım twrp yi yükleyemedim kendi recovery sine atıyor başka yöntemler arıyorum
Hocam öncelikle bu twrp dosyasını indirin..
linki bu hocam
daha önce kuramadığı rom olmadı :D
Sonra bu konu başlığındaki adımları takip edin, çok rahat kuruyor, ben kurdum, uygulama kendisi herşeyi hallediyor..
Twrp kurulduktan hemen sonra zaten kendini twrp moduna alıyor, twrp moduna girince hemen magiski flaşlayın sonra pc ile irtibatı kesin.. Magiski yüklemezseniz twrp gider.

Ekli dosyalar

• Magisk-v20.4.zip
    5,7 MB · Görüntüleme: 0
Oyla:

Aybat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aybars
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
22
Hocam öncelikle bu twrp dosyasını indirin..

Sonra bu konu başlığındaki adımları takip edin, çok rahat kuruyor, ben kurdum, uygulama kendisi herşeyi hallediyor..
Twrp kurulduktan hemen sonra zaten kendini twrp moduna alıyor, twrp moduna girince hemen magiski flaşlayın sonra pc ile irtibatı kesin.. Magiski yüklemezseniz twrp gider.
Hocam manuel olarak bir video yardımıyla çok kolay bir şekilde kurdum üstte de yazmıştım yine de teşekkürler hocam

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt