Bazı mi uygulamaları örnek Güvenlik çalıştırdığımda durduruldu diyor, Temizleme yi çalıştırıyorum durduruldu diyor.... Ama diğer uygulamlarım hepsi çalışıyor.... Hız ve batarya konusunda böyle kullanmamda sıkıntı olur mu? Yoksa tüm data temizliğini yapıp mı kurayım? teşekkürler...Hocam bu sorun değil ki. Sıkıntı yok devam edin kullanmaya
O halde baştan kurun. Eğer fotoğraf müzik gibi verilerinizin yedeği varsa format data da yapın. Sonra wipe bölümünden herşeyi silin. Bilgisayardan telefona romu atıp flashlayın.Bazı mi uygulamaları örnek Güvenlik çalıştırdığımda durduruldu diyor, Temizleme yi çalıştırıyorum durduruldu diyor.... Ama diğer uygulamlarım hepsi çalışıyor.... Hız ve batarya konusunda böyle kullanmamda sıkıntı olur mu? Yoksa tüm data temizliğini yapıp mı kurayım? teşekkürler...
Sd kart varsa onu silmeyin tabi.wipe bölümünden her şeyi silin derken? Tüm kutucukları işaretleyeyim mi?
Hocam hangi romdam eu roma geçmeye çalışıyoruz?TWRP den Eu rom yüklemeye çalışıyorum, install kısmından yapıyorum bittikten sonra yeniden başlatı tıklıyorum ve işletim sistemi yok yine de başlatmak ister misin diyor.. ne yapmalı?
Verilerinizin yedeğini aldıysanız evet hepsini silin gitsin. Bunun sonucunda telefonunuzdaki herşey silinecek.sd kart yok... (Mi5s sd kart destekliyor mu)
wipe bölümünde her şeyi işaretleyeyim mi?