ulasecgin Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Ulaş Cihazım mi5s plus Konum Istanbul Katılım 1 Eylül 2017 Konular 27 Mesajlar 88 Tepkime puanı 19 Puanları 8 5 Aralık 2017 #1 arkadaşlar twrp yükledikten sonra telefon mi logosunda kaldı.Ne yapmam gerekiyor. acil yardım lütfen.
arkadaşlar twrp yükledikten sonra telefon mi logosunda kaldı.Ne yapmam gerekiyor. acil yardım lütfen.
H halilmetekirikkale Emekli Yönetici Emekli Yönetici Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Hallil Cihazım mi5s Yaş 39 Konum Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Katılım 7 Mart 2017 Konular 2 Mesajlar 1.320 Tepkime puanı 716 Puanları 128 5 Aralık 2017 #2 Telefonu kapatıp twrp koduna alın ve 4 wipe yapıp yeni rom yükleyin. Oyla: Oyla 0 Downvote
ulasecgin Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Ulaş Cihazım mi5s plus Konum Istanbul Katılım 1 Eylül 2017 Konular 27 Mesajlar 88 Tepkime puanı 19 Puanları 8 5 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 halilmetekirikkale' Alıntı: Telefonu kapatıp twrp koduna alın ve 4 wipe yapıp yeni rom yükleyin. Genişletmek için tıkla ... hallettim teşekkürler.ama bootloader kilidi kapandı şimdi onun açılmasını beklicem Oyla: Oyla 0 Downvote
halilmetekirikkale' Alıntı: Telefonu kapatıp twrp koduna alın ve 4 wipe yapıp yeni rom yükleyin. Genişletmek için tıkla ... hallettim teşekkürler.ama bootloader kilidi kapandı şimdi onun açılmasını beklicem
M Mugrab Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mugrab Cihazım Mi note 10 Meslek Öğretmen Yaş 33 Konum Türkiye Katılım 22 Temmuz 2018 Konular 30 Mesajlar 578 Tepkime puanı 129 Puanları 58 27 Aralık 2018 #4 arkadaslar mrb twrp yükledim mi logosunda takılı kaldı sadece twrp arası geçişler var baska bişey yapamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz Oyla: Oyla 0 Downvote
arkadaslar mrb twrp yükledim mi logosunda takılı kaldı sadece twrp arası geçişler var baska bişey yapamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz