Yardım Twrp den çıkamıyorum.

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Arkadaşlar iyi akşamlar. Eu 11.0.5 den 11.0.4 e dönüş yapmak istediğim için romu indirip twrp ile 2 wipe yapıp romu flasladim ama telefon yükleme yaptıktan sonra sistemi başlat deyince yine twrp ye dönüyor. Tekrar romu yükle diyorum aynı döngü devam ediyor. Mi flaş ile global yükleme harici bir yol var mı?

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Arkadaşlar iyi akşamlar. Eu 11.0.5 den 11.0.4 e dönüş yapmak istediğim için romu indirip twrp ile 2 wipe yapıp romu flasladim ama telefon yükleme yaptıktan sonra sistemi başlat deyince yine twrp ye dönüyor. Tekrar romu yükle diyorum aynı döngü devam ediyor. Mi flaş ile global yükleme harici bir yol var mı?
Verilerinizi USB ile twrp deyken bağlayıp alın 4 wipe yapıp deneyin isterseniz.

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Format data ve 4 wipe yaparak indirdiğiniz, .zip uzantılı romu kurabilirsiniz. Fakat telefonun tamamen sıfırlanacağını unutmayın. Format data yaptığınızda telefon hafızasıda dahil herşey silinir.

Oyla:

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Hocam twrpyi güncelle yada orangefoxu kullan benimde başıma geldi twrpden yapadım orangefox la çözdüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mevcetin üstadım hatırladın mı aynı sorun bende de olmuştu romu flashladıgım halde twrpye dönüyordu

Oyla:

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkür ederim. 4 wipe yapıp yeni rom kuracağım herhalde. Uzun zamandır revos veya mi room kurmak istiyordum madem mecburen sifrilanacak bari onlardan birini kurup deneyeyim.

Hocam twrpyi güncelle yada orangefoxu kullan benimde başıma geldi twrpden yapadım orangefox la çözdüm

mevcetin üstadım hatırladın mı aynı sorun bende de olmuştu romu flashladıgım halde twrpye dönüyordu
Twrp yi telefona geçiş yapmadan nasıl güncellerim? Yada orange foxu bu sekildeyken nasil kurabilirim?

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Tam sıfırlama yapmadan eski süreme geçemezsiniz hocam normal bir durum yani bu.

Oyla:
Üst Alt