- Adım
- Hasan Özkan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Uçak Tek.
- Konular
- 1.237
Konu için teşekkürler videolu olması arkadaşlara yardım olacaktır.
Rica ederim.Konu için teşekkürler videolu olması arkadaşlara yardım olacaktır.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben sizlerinde beyan ettiği gibi, zaten hiç bilgisi olmayan, bir şeyleri yapmaya çekinen insanlara yardım etmek amacıyla videolu içerikler hazırlamak istedim.Hocalar bırakın Kurtoğlu kardeşimizde birşeyler yapmaya ve faydalı olmaya çalışıyor. Not 9 proda aslan568 hocamızdan çok faydalandık o sabırlıydı. Fakat Kurtoğlu arkadaşımız biraz keskin cevaplar veriyor. Saygı kurallarını aşmadığı sürece sorun olmaz inşaallah. Bizler acemi üye olduğumuz için videolu bilgiler daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Kurtoğlu arkadaşımızdan biraz daha sabırlı olmasını faydalı bilgileri daha akışkanlı anlatmasını bekliyoruz. Zamanla herşey yoluna girecektir diye düşünüyorum. Hatalı kelam ettiysem özür diliyorum iyi forumlar
Cidden boş yorun atmışsınız. Faydalı bir konu. Video anlatımlı konu bu yazılı bir sürü başlık forumda var zaten. Sen abone olma bu arada.Yazılı anlatım neden yok ?
Videoyu izlemek zorunda mıyız?
GB/İnternet/Kota olanı var olmayanı var...
Kanala da abone olalım mı ?
Güzel yorumlarınız ve düşünceleriniz için teşekkür ederim. Fakat ben sırf videolu destek sunmak için kamera siparişi verdim. Şansımdan bozuk geldi görüntü bu yüzden kötü zaten video içerisinde de bu yüzden özür de diledim. Amacım insanlara yardım etmek. Eleştiriye açık birisiyim fakat eleştiri boyutunda olduğu sürece açığım. Hatalarım veya eksiklerim tabiki de olacaktır. Bunlar zamanla tolere edilecek şeylerdir.KURTOGLU-
Görsel anlatımlar da
1- Önceden yapılacak işin kurgusu ve işlem basamakları hazırlanmalıdır.
2- Ekrana gelecek anlatım da görüntü kalitesi ve ses düzeyine dikkat edilmelidir.
Aşağıda ki Stoya ya ait video ile bu konuya konulmuş olan videoyu bu açıdan izlerseniz ne demek istediğim daha iyi anlaşılır.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
3- Öyle durumlar olur ki yararlanacak kişiler videoyu seyretme imkanına sahip olmayabilirler o yüzden de kısacak yazılı anlatım olursa daha faydalı olabilir.
4- Sosyal platformlar da kişiler ile karşılıklı yazışmalar da yanlış anlaşılmalara çok rastlanmaktadır.
O yüzden de hep birlikte alınganlık yapmamaya, anlık tepki vermemeye çalışmalıyız.
Eleştiri yapıldığında ister haklı olsun, isterse haksız olsun, tartışmak yerine susmayı, öfkelenerek o ölçüde cevap vermek yerine beklemeyi tercih edebilirsek her zaman kazançlı olan bizler oluruz.
Bu açılardan konuyu değerlendirerek daha faydalı ve daha güzel konularla bir çok kişiye yardımcı olacağına inanıyorum.
Çünkü bu platform ihtiyacı olan kişilere farkında bile olunmayacak boyutlarda yardımcı olmaktadır.
Evet hocam haklısınız, "kanalada abone olalım mı?" derken çok kibar davrandınız. Tebrik ederim.bayir, Forum kurallarını okuyun önce 2.2
Rehber - Forum Kurallarımız
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...forum.miuiturkiye.net
Konuya faydasız demedim,yazılı anlatım istiyorum dedim,isteme nedenlerimi de yazdım
MANUPLE hocam teşekkürler bilgilendirme için