Çözüldü Twrp cihazı şifrelenmiş ne demek ?

olddjteo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miuı global 12.0.1 kararlı
Telefon Modeli
mi 9 se
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba Arkadaşlar ;

Benim sorunum şöle bugün arkadaşımdan aldığım mi9SE modelinin imei leri nin süresi bittiği için bir telefoncuya ime yazdırttım.Sıkıntı yok çalışıyor Fakat Şöle bir sorun var cihazda.
Normal bir cihazın dahili hafızasında Android ,Dcım,Download ,backups vs, klasörler bulunur fakat imei sonrası cihazda bunların hiç biri yok bunun yerine 4BQ8CJ6SHWM8XTCDR6O46B ve benzeri 3 klasör ayrıca 2 tanede dosya var+ klasör açmama izin vermiyor cihaz bu sizce sorun ne olabilir.
Bunun üzerine
Nescafe656 ( Twrp cihazı şifrelenmiş ) dedi bunu açılıyacak biri varmı?

Birde ne yapıcam şu an cihazın dahili hafısasına klasör herhangi birşey yani hiçbirşey ekliyemiyorum lütfen yardımcı olun.

berkemir0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
11
hocam EFS'nin Xiaomi ile alakası yok. EFS yedeği ile IMEI nizi sağlama almış olursunuz. TWRP Backup kısmından EFS seçip yedek alın ardından yedeği başka bir cihaza aktarın. Sonra format data yapın. Yeni Rom dosyanızı PC'den telefona aktarın(USB ile de olur). TWRP İnstall kısmından rom dosyanızı seçip install deyin.

Oyla:

olddjteo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
6
hocam EFS'nin Xiaomi ile alakası yok. EFS yedeği ile IMEI nizi sağlama almış olursunuz. TWRP Backup kısmından EFS seçip yedek alın ardından yedeği başka bir cihaza aktarın. Sonra format data yapın. Yeni Rom dosyanızı PC'den telefona aktarın(USB ile de olur). TWRP İnstall kısmından rom dosyanızı seçip install deyin.

berkemir hocam şunu dedi efs yedeği almak istediğimde

Can not create '/data/media/0/TWRP' folder (required key not available).
failed to make backup folder

yazıyor yani dahiliye hiçbir şekilde kayıt yapamıyorum

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Elinizde yedeğiniz olsun mutlaka, cache data dalvik system temizleyin, elinizde pc ve rom hazır olsun sonrasında wipe işlemi yaptıktan sonra reboot recovery yapınız twrp yeniden açıldığında advanced wipe seçeneğinden format data yes yapınız, sonra romu cihaz hafızasına atıp yükleme işlemini gerçekleştiriniz. Kesinlikle EFS SEÇENEĞİNİ SEÇMEYİNİZ WİPE İŞLEMİ YAPARKEN.

Oyla:

olddjteo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
6
Elinizde yedeğiniz olsun mutlaka, cache data dalvik system temizleyin, elinizde pc ve rom hazır olsun sonrasında wipe işlemi yaptıktan sonra reboot recovery yapınız twrp yeniden açıldığında advanced wipe seçeneğinden format data yes yapınız, sonra romu cihaz hafızasına atıp yükleme işlemini gerçekleştiriniz. Kesinlikle EFS SEÇENEĞİNİ SEÇMEYİNİZ WİPE İŞLEMİ YAPARKEN.

save_me hocam cihaz telefoncu tarafında imei çakıldıktan sonra ben cihazı aldım eve geldim cihaza hiçbir şekilde dahilisine dosya klasör ekliyemiyorum zaten
elimde rom yok da yok cihaz mi 9 se cihazda twrp-3.3.0-0421 for mi 9 se --ny wzsx150 kurulu cihazın anroid sürümü miuı global 12.0.1 kararlı

ve ne yapıcamı bilmiyorum cihazın imei uçarmı onu bile bilmiyorum.

Oyla:

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Twrp ile rom kuracaksınız.Twrpden yapılan işlemlerde imei silinmez.(Siz kasten efs silerseniz başka)

Oyla:

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Twrp den temizleme, gelişmiş temizleme data format seçin yes yazın tamamdır.
IMEI silinmez, zaten başkada yapacak bir şey yok. Yedek alamıyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twrp ile rom kuracaksınız.Twrpden yapılan işlemlerde imei silinmez.(Siz kasten efs silerseniz başka)
Data format yapmadan hiçbir şey değişmez. Rom kursa bile sonuç aynı olur.
Linuxun saçmalıkları bu klasör yapısı.

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
save_me hocam cihaz telefoncu tarafında imei çakıldıktan sonra ben cihazı aldım eve geldim cihaza hiçbir şekilde dahilisine dosya klasör ekliyemiyorum zaten
elimde rom yok da yok cihaz mi 9 se cihazda twrp-3.3.0-0421 for mi 9 se --ny wzsx150 kurulu cihazın anroid sürümü miuı global 12.0.1 kararlı

ve ne yapıcamı bilmiyorum cihazın imei uçarmı onu bile bilmiyorum.
Format data yapıp reboot recevery yapmanız lazım.(Verileriniz Silinir)

Hocam güncel sürümün fastboot romunu indirip mi flash ile (Clean all) seçeneğini seçip yükleyin.
Cihazı fabrika ayarlarına almadığınız sürece IMEI gitmez, Twrp ile uğraşmayın.

Oyla:

olddjteo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
6
arkadaşlar herkes bir yorum yapmış teşekkürler ilginize
şimdi cihaza ime bir telefoncu tarafından çakıldı sonra cihaza twrp kurmuş buraya kadar herşey normal
şimdi cihazın dahli hafızasına müdahale edemiyorum hiçbirşey yapamıyorum bu konularda da deneyim sahibi değilim bana bu cihazı bu haliyle nasıl düzeltebileceğimi anlatacak bir arkadaşım varmı ?

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
arkadaşlar herkes bir yorum yapmış teşekkürler ilginize
şimdi cihaza ime bir telefoncu tarafından çakıldı sonra cihaza twrp kurmuş buraya kadar herşey normal
şimdi cihazın dahli hafızasına müdahale edemiyorum hiçbirşey yapamıyorum bu konularda da deneyim sahibi değilim bana bu cihazı bu haliyle nasıl düzeltebileceğimi anlatacak bir arkadaşım varmı ?
Hocam mi flash ile fastboot romu kurun hiç bir sıkıntınız kalmayacaktır twrp ile falan uğraşmazsınız.

Oyla:

olddjteo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
6
Format data yapıp reboot recevery yapmanız lazım.(Verileriniz Silinir)

Hocam güncel sürümün fastboot romunu indirip mi flash ile (Clean all) seçeneğini seçip yükleyin.
Cihazı fabrika ayarlarına almadığınız sürece IMEI gitmez, Twrp ile uğraşmayın.
Merhaba hocam ben bu dediklerinizi hiçbirini bilmiyorum cihazı yapan telefoncuya goturucem bugün oda yapamaz ise size cihazı göndersem siz yaparmisiniz ben İzmir'de oturuyorum ne dersiniz.

Oyla:
Üst Alt