Yardım Twrp Advanced Wipe Data Sorunu

tolife21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
NESİHA
Cihazım
XİAREDMİ NOTE 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
xiaomi redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
MERHABA
Xiaomi redmi note 8 kullanıyorum ekran kilit desenin unutunca yuotube videolarda twrp den localsettings yazan kutucukları silip telefonu açtım şifre artık istemiyordu yalnız hiçbir uygulamayı açılmıyordu ( uygulamaları açmadan önce cihazınız tamamen yeniden başlatılana kadar bekleyin) yazıyordu kime gösterdiysem format at dediler bebeğimin resimleri var silinsin istemiyorum sırasıyla burda yazıldığı gibi twrp den girip wipe - advanced wipe data dan sonra dalvik- cache -data dedim system i işaretlemedim tekrar yükleyemem diye telefon yeniden başlattım ekran resmim gitmiş dil ingilizce olmuş yalnızca beyaz bir ekran just a second yazıyor dün gecedendir kapatıp açtım bir kaç kez olmadı lütfen yardımcı olun etrafımda yapabilen biri yok olsa böyle kurcalamazdım birine sordum 2000 2500 tl istedi veri kurtarmak için garanti bile vermiyor

tolife21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
NESİHA
Cihazım
XİAREDMİ NOTE 8
Konular
2
Telefonu bağladıktan sonra aygıt yöneticisinden, bilgisayarım ekranından ve eğer belirdiyse klasör içinden birer tane ekran görüntüsü paylaşır mısınız?
telefonu görmüyor ama bilgisayarım ekranında aygıt yöneticisi yazıp girdim evrensel seri no cihazları xiaomi redmi note 8 diyorum bu aygıt düzgün çalışıyor diyo ama içine giremiyorum kusura bakmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Select stroge seçeneğinde otg boş mu görünüyor hocam???
ona nasıl girecem kafam o kadar karıştıki yani flash belleğe yedekyecektim olmadı acaba wipe data dan systemi de silmem gerekiyor

ona nasıl girecem kafam o kadar karıştıki yani flash belleğe yedekyecektim olmadı acaba wipe data dan systemi de silmem gerekiyor

SD kart ile yapın cihaza hafıza kartı takılıyor nede olsa advanced/file manager/sdcard/DCİM kopyala external sdcarda yapıştır

Son çare aosp tabanlı Rom kurmanız dalvik cache wipe yapıp hocam romu kurarsan gaapps flaslamayin.
Resimler alıp tekrar MIUI atın diyecek başkada bişey bulamıyorum
nasıl yaparım anlamıyorum sizler kadar daha fazla kurcalayıp resimlerimiz gitsin istemiyorum

Son düzenleme:
Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
telefonu görmüyor ama bilgisayarım ekranında aygıt yöneticisi yazıp girdim evrensel seri no cihazları xiaomi redmi note 8 diyorum bu aygıt düzgün çalışıyor diyo ama içine giremiyorum kusura bakmayın

nasıl yaparım anlamıyorum sizler kadar daha fazla kurcalayıp resimlerimiz gitsin istemiyorum
Wipe sistem yaparsan resimler gider hocam

Hocam twrpde hafıza değiştirmeyi biliyor musunuz select storage seçeneğini yani

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Böyle bir seçenek var orada otg (flash bellek) veya sd card gösteriyor ise file manager ile DCİM klasörünü alma şansınız var

Oyla:

tolife21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
NESİHA
Cihazım
XİAREDMİ NOTE 8
Konular
2
Wipe sistem yaparsan resimler gider hocam

Hocam twrpde hafıza değiştirmeyi biliyor musunuz select storage seçeneğini yani

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Böyle bir seçenek var orada otg (flash bellek) veya sd card gösteriyor ise file manager ile DCİM klasörünü alma şansınız var
evet var file manager a nasıl girerim

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Şimdi hocam orada otg seçince flash belleğin hafızasını seciyorsa demektir ki flash belleği açıyor
Advanced >file manager>sdcard>DCİM klasörünu tıklayıp copy file yapın.
Sonrasında sizi ana dizine geri atar dag altta bir tus olur önce otg external bulup flash bellek hafızasını bulmanız lazım tam şöyle diyemiyorum çünkü cihazdan cihaza olduğu yer Veya isim değişik oluyor flash belleği bulunca o çıkan tuşu tıklayın direk kopyalamaya başlar

Oyla:
Üst Alt