Yardım Twrp Advanced Wipe Data Sorunu

tolife21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
NESİHA
Cihazım
XİAREDMİ NOTE 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
xiaomi redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
MERHABA
Xiaomi redmi note 8 kullanıyorum ekran kilit desenin unutunca yuotube videolarda twrp den localsettings yazan kutucukları silip telefonu açtım şifre artık istemiyordu yalnız hiçbir uygulamayı açılmıyordu ( uygulamaları açmadan önce cihazınız tamamen yeniden başlatılana kadar bekleyin) yazıyordu kime gösterdiysem format at dediler bebeğimin resimleri var silinsin istemiyorum sırasıyla burda yazıldığı gibi twrp den girip wipe - advanced wipe data dan sonra dalvik- cache -data dedim system i işaretlemedim tekrar yükleyemem diye telefon yeniden başlattım ekran resmim gitmiş dil ingilizce olmuş yalnızca beyaz bir ekran just a second yazıyor dün gecedendir kapatıp açtım bir kaç kez olmadı lütfen yardımcı olun etrafımda yapabilen biri yok olsa böyle kurcalamazdım birine sordum 2000 2500 tl istedi veri kurtarmak için garanti bile vermiyor

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
MERHABA
Xiaomi redmi note 8 kullanıyorum ekran kilit desenin unutunca yuotube videolarda twrp den localsettings yazan kutucukları silip telefonu açtım şifre artık istemiyordu yalnız hiçbir uygulamayı açılmıyordu ( uygulamaları açmadan önce cihazınız tamamen yeniden başlatılana kadar bekleyin) yazıyordu kime gösterdiysem format at dediler bebeğimin resimleri var silinsin istemiyorum sırasıyla burda yazıldığı gibi twrp den girip wipe - advanced wipe data dan sonra dalvik- cache -data dedim system i işaretlemedim tekrar yükleyemem diye telefon yeniden başlattım ekran resmim gitmiş dil ingilizce olmuş yalnızca beyaz bir ekran just a second yazıyor dün gecedendir kapatıp açtım bir kaç kez olmadı lütfen yardımcı olun etrafımda yapabilen biri yok olsa böyle kurcalamazdım birine sordum 2000 2500 tl istedi veri kurtarmak için garanti bile vermiyor
Cihazda anladığım kadarıyla twrrp var
Advanced>file manager>sdcard yapınca resimleri gösteriyor mu isim olarak hocam??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MERHABA
Bu arada just a second format sonrası çıkar cihaz kendini sıfırlamis olmalı

Oyla:

tolife21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
NESİHA
Cihazım
XİAREDMİ NOTE 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani fotoğraflarım gitti mi ne yapabilirim lütfen yol gösterin

evet var yüklüydü dediğinizi yaptım yazılar var ama resim isimleri yok ama partition sd card dediğimde internal storage te 5242 mb microsd 30424 mb yazıyor

yani bellek duruyor mu

Son düzenleme:
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam telefonunuz açılıyorsa bilgisayara bağlayın, bildirim çubuğunu aşağıya indirim ve dosya aktarımı seçeneğini seçin. Bilgisayarınızda telefonu göreceksiniz. DCIM klasörünü bilgisayarınıza kopyalayın. Eğer silmediyseniz resimlerinizi göreceksiniz.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Hocam telefonunuz açılıyorsa bilgisayara bağlayın, bildirim çubuğunu aşağıya indirim ve dosya aktarımı seçeneğini seçin. Bilgisayarınızda telefonu göreceksiniz. DCIM klasörünü bilgisayarınıza kopyalayın. Eğer silmediyseniz resimlerinizi göreceksiniz.
Cantara hoca doğru diyor bana göre izin vermez dosya aktarımına bu şekilde olmazsa benim dediğim şekilde DCİM klasörünü otg ile veya sd card ile harici bir belleğe kopyala bak resimleri açıyor mu

Oyla:

tolife21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
NESİHA
Cihazım
XİAREDMİ NOTE 8
Konular
2
yok pc ye bağladım görmedi flash bellek aldım şarj girişiyle uyumlu onu da görmüyor

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
yok pc ye bağladım görmedi flash bellek aldım şarj girişiyle uyumlu onu da görmüyor
PC'ye bağladığınızda PC telefonu mu görmedi? Yoksa gördü fakat klasör içeriğini mi göremediniz? Ya da DCIM klasörünü mü göremediniz. Lütfen detaylı bilgi verin...

Oyla:

tolife21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
NESİHA
Cihazım
XİAREDMİ NOTE 8
Konular
2
telefonu görmedi

gösterdiğim telefon tamircileri de görmedi aygıtı takınca ses geliyor xiaomi redmi 8 aygıtını çıkar diyor ama bilgisayarımda görünmüyor şimdi güvenli çıkar dedim çıkardı

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
telefonu görmedi

gösterdiğim telefon tamircileri de görmedi aygıtı takınca ses geliyor xiaomi redmi 8 aygıtını çıkar diyor ama bilgisayarımda görünmüyor şimdi güvenli çıkar dedim çıkardı
Telefonu bağladıktan sonra aygıt yöneticisinden, bilgisayarım ekranından ve eğer belirdiyse klasör içinden birer tane ekran görüntüsü paylaşır mısınız?

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Select stroge seçeneğinde otg boş mu görünüyor hocam???

SD kart ile yapın cihaza hafıza kartı takılıyor nede olsa advanced/file manager/sdcard/DCİM kopyala external sdcarda yapıştır

Son çare aosp tabanlı Rom kurmanız dalvik cache wipe yapıp hocam romu kurarsan gaapps flaslamayin.
Resimler alıp tekrar MIUI atın diyecek başkada bişey bulamıyorum

Oyla:
Üst Alt