- Adım
- Cemal
- Cihazım
- Mi 8
- Meslek
- Öğretmen
- Konular
- 49
Benim sorum şu olacak hocam elimizdeki herhangi bir mtz uzantılı temayı zip arşivi yapıp yükleyebilir miyiz?
Hayır, tema apk ya da modül gibi yüklenemez. Mtz dosyalar tema uygulaması ile yüklenebilir. Temayı zip şeklinde yapıp, script'lerde gerekli düzenlemeleri yaparak, ilgili yerlere ilgili dosyaları atmayı, ilgili dosyalarda ilgili satırları değiştirmeyi sağlayabilirseniz ancak o zaman zip olarak yükleyerebilirsiniz. Ama kimsenin böyle bir yola başvuracağına ihtimal vermiyorum.Benim sorum şu olacak hocam elimizdeki herhangi bir mtz uzantılı temayı zip arşivi yapıp yükleyebilir miyiz?
Hocam böyle bir düşünceye sahip olma nedenim forumdan bir arkadaş iphone teması yapmıştı indirik kurduk lakin 10 15 dk sonra tema gidiyordu acaba twrp üzerinden flashlanma şansı var mı kalıcı olması için yoksa böyle bir şey mümkün değil mi?Hayır, tema apk ya da modül gibi yüklenemez. Mtz dosyalar tema uygulaması ile yüklenebilir. Temayı zip şeklinde yapıp, script'lerde gerekli düzenlemeleri yaparak, ilgili yerlere ilgili dosyaları atmayı, ilgili dosyalarda ilgili satırları değiştirmeyi sağlayabilirseniz ancak o zaman zip olarak yükleyerebilirsiniz. Ama kimsenin böyle bir yola başvuracağına ihtimal vermiyorum.
Maalesef mümkün değil. Ya designer olacaksınız ve en az bir temanız onaylanmış olacak ya da Custom Rom kullanacaksınız.Hocam böyle bir düşünceye sahip olma nedenim forumdan bir arkadaş iphone teması yapmıştı indirik kurduk lakin 10 15 dk sonra tema gidiyordu acaba twrp üzerinden flashlanma şansı var mı kalıcı olması için yoksa böyle bir şey mümkün değil mi?
Anladım hocam ilginiz için teşekkür ederim.Maalesef mümkün değil. Ya designer olacaksınız ve en az bir temanız onaylanmış olacak ya da Custom Rom kullanacaksınız.
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi