Yükleme yaptıktan sonra tekrar format data yapmanı tavsiye ederimformat data ardından yes dedikten sonra yükledim zaten.
hocam bende yukledim fakat turkce oldu hersey guzel acildi fakat hat cekmedi pasaport kayitli imei ler mecburen ingilizce stabel roma dondum duzeldi oysaki wipe leri hepsini yaptim anlamadim .bende telefonu komple sildim şuan yükleme yapamıyorum twrp reset atıyor yükleme yapamıyorum telefon da açılmıyor fastboot modda veya twrp de açılıyor yardımcı olabilecek var mı ?
xiaomi.eu_multi_MIMAX3_8.8.9_v10-8.1 yüklemeye çalışıyordum
+++ tamamdır hallettim ben karta yükleyip ordan romu yüklemeye çalıştım kabul etmedi sonra fastboot da açıp dosyayı içine attım yükledim miui10 ben seviyorum güzel oldu
Miui 10 u yükledim ancak ses gelmiyor hoporlerden ve ayarlardan girdiğim zaman donuyor. Onun dışında her şey normal calısıyor. Ama ses ve titreşim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
biraz inceledim parmak izi bölümü yok kamera calısmıyor. neden böyle olmus olabilir?
Evet sorunu çözdüm.
Twrpe girin ayarlarından close Use rm -rf instead of formatting" sekmesini kapatın. Herşeyi wipeleyin sonra twrp ye res atın sonra data yı f2fs yapın sonra gene twrp resleyin sonra format data yes diyin sonra gene twrp resleyin sonra mouth ta her şeyi tikleyin sonra romu yükleyin dalvik cache wipeleyin res atın. Ben bu şekilde çözdüm. Ancak bir sıkıntıda doğabilecek sıkıntılardan sorumlıluk kabul etmiyorum. Kolay gelsim
Bu arada magisk felan yüklemeye calısmayın. İnanılmaz bir kasma yapıyor.