Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tv yi Hdmi ile bilgisayara bağlıyorum. Film izlerken yada bazı oyunlarda problem yok. Fakat Fifa21 NFS MW gibi oyunlarda videodaki gibi problem çıkartıyor. Nedir bunun çözümü. TV markası : AWOX
Tvnizin ekran tazeleme hızı monitörünüzden düşük. Oyunda monitör uyum sağlayabiliyor ama tv sağlayamıyor. Monitörün tazeleme hızını düşürerek deneyin.
Bir ihtimalde kablonuzun kalitesiz olması. Kötü kablolarda bu tür sorunlar olur. Özellikle ekranda geçici kararma ve parazit parlamaları, küçük ses patlamaları duyuyorsanız kabloda olabilir.
Oyunlarınız da ses ayarlarını kontrol edin 5.1 veya surround cinema vs gibi ayarlarda cok daha fazla veri kablo ile gönderilir ve kalitesiz kablo hemen kendini belli eder. Stereo olarak ayarlayıp deneyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tvnin 4 hdmi girişinden ikisini yakmış (artık kullanılamıyor) bilgisayarı tvye bağlamaya tövbe etmiş bir tecrübe sahibiyim.
Tvnizin ekran tazeleme hızı monitörünüzden düşük. Oyunda monitör uyum sağlayabiliyor ama tv sağlayamıyor. Monitörün tazeleme hızını düşürerek deneyin.
Bir ihtimalde kablonuzun kalitesiz olması. Kötü kablolarda bu tür sorunlar olur. Özellikle ekranda geçici kararma ve parazit parlamaları, küçük ses patlamaları duyuyorsanız kabloda olabilir.
Oyunlarınız da ses ayarlarını kontrol edin 5.1 veya surround cinema vs gibi ayarlarda cok daha fazla veri kablo ile gönderilir ve kalitesiz kablo hemen kendini belli eder. Stereo olarak ayarlayıp deneyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tvnin 4 hdmi girişinden ikisini yakmış (artık kullanılamıyor) bilgisayarı tvye bağlamaya tövbe etmiş bir tecrübe sahibiyim.
ses vb sorun yaşamadım kablo ile hiç. Vatandan almıştım media oynatıcı için yıllar önce uçlarında yuvarlak regülatörlerden vs var kablo kalitesiz değildir. ekran tazeleme hızından olabilir ama forza düzgün oynanıyorken fifa nasıl bu işi yapıyor anlamadım
Çözüm olur mu bilmiyorum.
İlgili oyunun exesini seçip; sağ klik/özellikler/uyumluluk sekmesindeki
"Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" seçeneğini aktif edip deneyin isterseniz.
Çözüm olur mu bilmiyorum.
İlgili oyunun exesini seçip; sağ klik/özellikler/uyumluluk sekmesindeki
"Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" seçeneğini aktif edip deneyin isterseniz.