Yardım TV box hakkında yardım/tavsiye

rcpdmrz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Lg
Konular
10
Hocam her iki cihazıda kullandığımda chromcast arayüz akıcılığı hayran bırakıyor o yüzden chromcast diyeceğim.
Not: evinizde çocuk yada evcil hayvanınız varsa Chromcast kumandasını onlardan uzak tutunuz kumanda bozulduğunda 450-500 tl yurtdışı fiyatı var bilginiz olsun. :)
Geç gördüm hocam yanıtınızı. Mi boxs 4k sipariş verdim. İnşallah pişman olmadan kullanırız 😊 kurulumda tavsiyeleriniz varmıdır ? Dikkat etmemiz gereken noktalar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
Geç gördüm hocam yanıtınızı. Mi boxs 4k sipariş verdim. İnşallah pişman olmadan kullanırız 😊 kurulumda tavsiyeleriniz varmıdır ? Dikkat etmemiz gereken noktalar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

Hocam hayırlı olsun cihaz sizi üzmez o konuda emin olabilirsiniz.
Kurulumu çok basit zaten siz tv ekranındaki yönergeleri takip edin yeterlidir.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Mi boxun güncelleme esnasında elimizde kalabilecek gibi bir durum olması iyi olmamış hocam. Riski var yine de demekki.
Bir güncellemesi var oda yarı yarıya şansınız var açıkçası hatta telegram da grup var herkes paylaştı oran baktık ne kadari geçti ne kadarı patladı tarzında.Cihaz güzel cidden Google lisanslı olan en sağlamlarından diyebilirim . Netflix çok takıntım yok derseniz alın ilerde güncelleme yaparsınız yada gelir gelmez yaparsınız sorun olursa iade edersiniz mecbur almak zorunda

rcpdmrz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Lg
Konular
10
Bir güncellemesi var oda yarı yarıya şansınız var açıkçası hatta telegram da grup var herkes paylaştı oran baktık ne kadari geçti ne kadarı patladı tarzında.Cihaz güzel cidden Google lisanslı olan en sağlamlarından diyebilirim . Netflix çok takıntım yok derseniz alın ilerde güncelleme yaparsınız yada gelir gelmez yaparsınız sorun olursa iade edersiniz mecbur almak zorunda
Nasıl yapılıyor hocam bu güncelleme ? Dikkat etmemiz gereken bir nokta var mı ?

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Nasıl yapılıyor hocam bu güncelleme ? Dikkat etmemiz gereken bir nokta var mı ?
Dikkat etmeniz gereken tek nokta güç kesilmemesi lazım cihazın ve internet kopmaması lazım ve güncelleme yaparken başında durun bu kadar ben cuma vaktine doğru yapmıştım :)

Ama güzel bir seçim TV stick kere göre daha performanslı cihaz.Otomatik internet e bağlayınca zaten sistem diyecek sizlere bak güncelleme var yapmalısın diye

rcpdmrz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Lg
Konular
10
Dikkat etmeniz gereken tek nokta güç kesilmemesi lazım cihazın ve internet kopmaması lazım ve güncelleme yaparken başında durun bu kadar ben cuma vaktine doğru yapmıştım :)

Ama güzel bir seçim TV stick kere göre daha performanslı cihaz.Otomatik internet e bağlayınca zaten sistem diyecek sizlere bak güncelleme var yapmalısın diye
Tamamdır hocam. İlk işim güncellemeyi yapmak olacak

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mouse toggle kullanabilirsiniz arkadaşlar. Uygulamayı yükleyip ayarlardan erişebilirlik izni verin. Menu tuşuna çift tıkladığınızda mouse imleci belirir ve kumandayı mouse olarak kullanabilirsiniz. Yuvarlak home tuşuna bastığınızda tekrar normal kumanda moduna geçer. Çok daha rahat oluyor :)

Apk dosyasını aşağıya ekliyorum.

Ekli dosyalar

• MouseTogglemiuiturkiye.net.apk
    1,2 MB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Mouse toggle kullanabilirsiniz arkadaşlar. Uygulamayı yükleyip ayarlardan erişebilirlik izni verin. Menu tuşuna çift tıkladığınızda mouse imleci belirir ve kumandayı mouse olarak kullanabilirsiniz. Yuvarlak home tuşuna bastığınızda tekrar normal kumanda moduna geçer. Çok daha rahat oluyor :)

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

YouTube linkini de ben paylaşayım :)

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Ben de yaklaşık 2,5 senedir kullanıyorum mi box 4k modelini, bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım hocam. Tıkır tıkır çalışıyor maşallah. Herhangi bir box alırken bence dikkat edeceğiniz en önemli husus lisanslı olması. Netflix prime video vs uygulamaların yüksek çözünürlükte izlemek için muhakkak lisanslı olması gerekiyor. Ayrıca usb girişleri de birden fazla olursa avantajlı olur. Mi box'da 1 tane var idare ediyoruz ama daha fazla olmasında yarar var. Bir de mi box'da ethernet girişi yok. Wifi performansı gayet yeterli ama başka cihaz düşünürseniz ethernet girişi olmasında fayfa var.

rcpdmrz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Lg
Konular
10

Teşekkürler hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de yaklaşık 2,5 senedir kullanıyorum mi box 4k modelini, bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım hocam. Tıkır tıkır çalışıyor maşallah. Herhangi bir box alırken bence dikkat edeceğiniz en önemli husus lisanslı olması. Netflix prime video vs uygulamaların yüksek çözünürlükte izlemek için muhakkak lisanslı olması gerekiyor. Ayrıca usb girişleri de birden fazla olursa avantajlı olur. Mi box'da 1 tane var idare ediyoruz ama daha fazla olmasında yarar var. Bir de mi box'da ethernet girişi yok. Wifi performansı gayet yeterli ama başka cihaz düşünürseniz ethernet girişi olmasında fayfa var.
Teşekkürler

Üst Alt