Yardım Tuş kilidi ve parmak izi tanımama sorunu

Krtlsk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurtuluş Kıl
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
2
Arkadaşlar merhaba. Mi 6 kullanıyorum. Henüz 15 günlük bir telefon. Bugün önce parmak izimi tanımaz oldu, sonra telefon şifresini doğru girdiğim halde kabul etmiyor. İlk aldığım gün de başka bir sorundan dolayı format atmıştım. Format atmak istemiyorum çünkü içinde telafisi olmayan fotoğraflar var. Lütfen yardım edin. Teşekkürler.

Krtlsk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurtuluş Kıl
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
2
Bu şekilde kimseden destek beklemeyin. Parmağınız ıslak nemli vs ise parmak izinizi okumaması doğal. Bunun yanında pini unutmanız sizin hatanız durup dururken cihazın pini değişmez. Bu terimleri bilmemeniz de telefon hatası değil. Fastboot tan format atılmadığını bilmemeniz de hakeza öyle. İyi günler dilerim.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorumunuz için teşekkür ederim. En azından vaktinizi ayırdıniz. Keşke yazdıklarımı tam anlatabilseydim. Parmağım ıslak veya nemli değildi. Pini de unutmadım. Telefon bekleme modundayken böyle oldu. Fastbootla format atmaya çalıştım da yazmadım. Format atmak istedim ve power tuşu ve ses tuşuna sürekli bastim fastboot yazıyor başka bir işlem olmuyor yazdım. Telefonumdaki bu sorun bildigin durup dururken oldu.

Oyla:

Krtlsk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurtuluş Kıl
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
2
Parmak izi dokunduğumda cihaz titriyor. 'Kilit açma deseninizi seçin' yazıyor.

Oyla:

halikjk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
halikjk
Cihazım
mi max
Konular
2
Twrp üzerinden rom yedeğini yüklediğinizde ekran kilit şifresini tanımıyor. Parmak izini tanıyor cihazı açabiliyorsunuz ama şifreyi sınırlaması gerekiyor. Bunu aşmak için Twrp üzerinde silmeniz gereken bir kaç dosya var. Google da aratırsanız bulursunuz.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

useri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 6
Meslek
Bilgisayar Bilişim
Konular
1
Arkadaşın dediği hatanın aynısını alıyorum, telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyorum sonra düzeliyor. Rehber deseniz aynı hep sorun hep sorun.

Oyla:

Ilker4154

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ilker
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
0
Selam
Aynı sorun bende de oldu. Yaklaşık 1 aydır Mi 6 kullanıyorum.
Telefonun parmak izi kilidi bir anda iptal oldu. Telefon şifresini de doğru girdiğim halde kabul etmiyor. İlk olduğunda fabrika ayarlarına dönerek telefonu kurtardım ama tüm verilerim silindi tabi.
Fabrika ayarlarına döndükten 1 gün sonra aynı sorunla karşılaştım. Şu an ne parmak izini tanıyor nede doğru girdiğim şifreyi kabul ediyor.
Bu Mi 6 larda genel bir sorun mudur? Çözümü için yardımcı olabilecek var mıdır? (Fabrika ayarlarına döndürmek dışında bir çözüm var mıdır?)

Oyla:

useri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 6
Meslek
Bilgisayar Bilişim
Konular
1
Selam
Aynı sorun bende de oldu. Yaklaşık 1 aydır Mi 6 kullanıyorum.
Telefonun parmak izi kilidi bir anda iptal oldu. Telefon şifresini de doğru girdiğim halde kabul etmiyor. İlk olduğunda fabrika ayarlarına dönerek telefonu kurtardım ama tüm verilerim silindi tabi.
Fabrika ayarlarına döndükten 1 gün sonra aynı sorunla karşılaştım. Şu an ne parmak izini tanıyor nede doğru girdiğim şifreyi kabul ediyor.
Bu Mi 6 larda genel bir sorun mudur? Çözümü için yardımcı olabilecek var mıdır? (Fabrika ayarlarına döndürmek dışında bir çözüm var mıdır?)
Telefonu yeniden başlattım düzeldi sonra güvenlik şeklini değiştirdim sorun düzeldi

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

istehayat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
istehayat
Cihazım
mi 6
Konular
7
Bazıları ne kadar gereksiz şekilde ön yargılı cevap vermiş.yok deseni unutmusundur yok parmağın ıslak falan kimse gerizekalı değil arkadaşlar. Kesinlikle kronik ve önemli bir durum var. Bende de aynısı oldu. Telefonun parmak izi kilidi bir anda iptal oldu kabul etmiyor 4 parmağım tanımlı 4 parmağımı da okumadı .kilit ekranına geçiyor .kilit ekranında deseni de doğru çizdiğim halde kabul etmiyor 20dk 60dk 90 dk sonra tekrar tekrar deseni giriyorum telefonu yeniden başlatıyorum yanlış deyip kilitliyor. 15 saat sonra deseni kabul edip açıldı. Telimde ikinci alanda mevcut ve ikinci alan açıldıktan sonra baş gösterdi sanki. Şimdi bu sorun tekrar çıkarsa reset atmadan mi cloud, google hesabı kullanarak kilit sıfırlama mümkün mü onu araştırıyorum hatta konu açtım bi yolu var mıdır diye

Oyla:

mukeca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8
Konular
0
selamünaleyküm arkadaşlar dün kardeşime mi9se 128 gb telefon aldık. telefona ekran deseni koyduğumuzda aynı desen ile telefonu açamadık. sonra telefona Hard reset attık. yine aynı şey oldu. daha sonra üzerinde miui 11.0.4.0 yüklüydü. twrp yükleyip miui 11.0.5.0 sürüm yükledim sorun çözüldü bilginiz olsun. güzel forumlar...

Oyla:
Üst Alt