4 sene kullandım hocam, sorun yaşamazsan iyi ama sorun yaşadığın zaman öylece kala kalıyorsun fakat taahhüt ettikleri hızı sonuna kadar veren bir firma orada sıkıntı yok sorun yaşamaya gör. Ocağa gireceğiz az bir süre kaldı neredeyse sürekli artan internet kesintilerime çözüm bulamadılar sürekli altyapı dediler ama altyapıda hiçbir sorun yoktu. Türk Telekom ekiplerine yönlendirme yaptılar ekipler geldi hatta baktı bir sorun göremediler bende kendilerinden hiçbir destek alamadığımdan buraya kadarmış diyerek Millenicom'a geçtim şuanda bundan da memnunum ama belki birkaç sene kullandıktan sonra bunda da aynı sıkıntılar doğar o zaman artık en son çare Türk Telekom'a geçerim 24 ay kendimi bağlayarak. Taahhütsüz olması çok güzel, beğenirsen kalıyorsun beğenmeyip sorun yaşarsan çıkıyorsun böyle firmaların sayısı arttıkça rekabette artacağından iyi kötü fiyatlara yansıyor bu durum ve tüketiciye yarıyor. Beklentim çok yüksek hızlar değil, indirme felan da yapmıyorum şuanda 35 Mbps alıyorum genel kullanım için fazlasıyla yetiyor. Oyunlarda ping 30-60 arası değişiyor. Packet loss yaşamıyorum. Millenicom reklamı yapmış gibi olmak istemiyorum ama bunlarıda bilmenizde fayda var bu arada ben eski abonelerinden olduğum için geçiş süreçlerim gayet hızlı olmuştu fakat şimdi geçiş süreçleri biraz sancılı diyorlar hele ki araya pandemi girdiğinden onu hesaba katın sorun yaşanabiliyor ve çözümleri uzun sürüyor. Fakat geçtikten sonra benim gibi ilk birkaç sene muhtemelen sorun yaşamayacaksınızdır son senelerde oluyor ne oluyorsa genelde.