Duyuru Türkiye'de İlk! Redmi 3S Prime Marketimizde

Temel Özellikler
Marka: Xiaomi
Model : Redmi 3S Prime
Tür: Akıllı
İşletim Sistemi: MIUI 8
SIM Kart Türü: Micro SIM Kart + Nano SIM Kart

Donanım

İşlemci: Snapdragon 430
Çekirdek: 1.4 GHz Octa Core
GPU: Adreno 505
RAM: 3GB LPDDR3 RAM
ROM: 32GB eMMC 5.1
Harici Hafıza Kartı: 128GB'a kadar (İçeriğe dahil değildir)

Bağlantılar: 3G,4G,A-GPS,Bluetooth,GPS,GSM,WiFi
WIFI: 802.11a/b/g/n
Ağ Türü: FDD-LTE+WCDMA+GSM
4G FDD-LTE TDD-LTE B3/B5 B40
3G WCDMA 900MHz / 2100MHz
2G GSM 900MHz / 1800MHz

Ekran
Ekran Türü: IPS LCD
Ekran Boyutu: 5 inç (~ 71.14% ekran/kasa oranı)
Ekran Çözünürlüğü: 720 x 1280 (~ 294 ppi)

Kamera
Arka Kamera: 13.0MP (f/2.0, LED Flaş)
Video : 1080p @ 30fps
Ön Kamera: 5.0MP (f/2.2, 1080p)

Batarya
Batarya Kapasitesi (mAh): 4000mAh (min) / 4100mAh(typ)

Boyutlar ve Ağırlık

Ürün Boyutu : 139.3 x 69.6 x 8.5 mm
Ürün Ağırlığı : 144 gr

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Satın Almak İçin : http://market.miuiturkiye.net/index.php?route=product/product&product_id=179

Moderatör tarafında düzenlendi:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bi ara garantili satan vardı 750 civarına n11 de
Tabi dolar 3,50 filandı yanlış hatırlamıyorsam
899 tl bu telefon için çok fazla
650 ye sıfır yurt dışı varken
hadi indirimlerle (çek ,banka puanı) 800 e mal edilsin
garantiye ve imei işine 150 tl,,,,, 650 lik telefon için fazla

Ha alıcısı çıkar mı bu forumdan çıkmaması lazım lakin teknik konulardan anlamayan aman sıkıntı olmasın da 3-5 fazla olsun diyecek eş dosta alınabilir..

ha bu fiyata redmi 4 prime olsa tadından yenmez
Faturasız yurtdışı ürün ile ithalat ürünlerini karıştırmayın lütfen. ÖTV, KDV başta olmak üzere diğer vergi ve harçlar, garantör firma payı ve tabiki ithalatçı firmanın payı hatırı sayılır bir maliyet getirmektedir.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

_MedicuS_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Lenovo P1m
Konular
2
Faturasız yurtdışı ürün ile ithalat ürünlerini karıştırmayın lütfen. ÖTV, KDV başta olmak üzere diğer vergi ve harçlar, garantör firma payı ve tabiki ithalatçı firmanın payı hatırı sayılır bir maliyet getirmektedir.

Haklısınız
Lakin garantili almak mantıklı olmuyor haliyle
Arkadaşlar devlet soygununu da eklemeleri gerekiyor.
maliyet haliyle çok yükseliyor
Bu fiyatın gg dan komisyonsuz halini de satsalar aynı garanti şartları ile daha makul bile olabilir
Malum herkeste her kredi kartı her türlü çek bulunamayabiliyor

Ayrıca redmi 4 prime garantili satmayı düşünürler mi

Msk25

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
9
alacaklara şimdiden hayırlı uğurlu olsun

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.249
Haklısınız
Lakin garantili almak mantıklı olmuyor haliyle
Arkadaşlar devlet soygununu da eklemeleri gerekiyor.
maliyet haliyle çok yükseliyor
Bu fiyatın gg dan komisyonsuz halini de satsalar aynı garanti şartları ile daha makul bile olabilir
Malum herkeste her kredi kartı her türlü çek bulunamayabiliyor

Ayrıca redmi 4 prime garantili satmayı düşünürler mi

Hocam sana unu söyliyim redmi 4 prime getirsek mi5 ile üç aşağı beş yukarı aynı fiyat olur kim alır o zaman ? bence kimse almaz

_MedicuS_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Lenovo P1m
Konular
2
Hocam sana unu söyliyim redmi 4 prime getirsek mi5 ile üç aşağı beş yukarı aynı fiyat olur kim alır o zaman ? bence kimse almaz

Aralarında 60-100 dolar arası fiyat farkı var ve mi5 1200 bandında garantili satılıyor
Redmi 4 prime da hadi 1000 e satılsın
Ki yurtdışı fiyatı 180 dolar ki bunu ithalatçı 150 lere kadar indirir kanımca
Hadi 160*4(doları 4 tl den)=640
vergi +karlar filan desek 1000 tl ye 10 kere satılması lazım tabi bilmediğimiz başka faktörler veya çok kazanamıyoruz o sebepten satmayız gibi fikirler varsa bilemem
Banka ve çek filan derken 800-850 bandına mal edilir
Ki bu fiyat ile alan çok olur
Hadi 900 e bile mal edilse yine alınır

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Bu cihazin satilmasi guzel. Fakat fiyati icin 900 tl fazla degil mi? Bir defa bu site, yani resmi site uzerinden neden satilmiyor? Gg'ye giden komisyon ile fiyat daha da artiyor gereksizce. GET meselesi ise.. Forum zaten bilinen yer. Guven problemi pek sorun teskil etmez diye dusunuyorum. TL , kur karsisinda deger kaybediyor evet de.. Mesela Mi5s 1389 iken birden 1500'e cikti. Xiaomi severlerin ihtiyaclarina resmi Turkiye fan sayfasi olarak artik hizmet vermeye baslamak guzel, ama hep de fiyatlarindan dolayi sikayet ettigimiz, bu acigi yuksek paralara karsilayarak firsata ceviren bazi bireysel satis yapanlara rahmet okutmamak lazim. Ornegin Xiaomi leri resmi olarak getiren malum firmada bu cihaz 650 den kayitli olarak satildi. Tamam Futura vs kesilmiyor ama fiyat daha makul seviyeye cekilebilir. Yuksek kar marji ile satmak yerine dusuk kar ile herkesin ihtiyicina cevap vererek piyasadaki fiyatlandirmada belirleyici rol oynar hale gelip diger rakiplere cekiduzen vermek ve de Turk insanina ucuz fiyata kaliteli cihaz olan xiaomi yi sevdirmeyi basarmak boylelikle kullanici agini genisletmek bir hizmet ve faydali is olabilir.. Cesitli hakli sebepler olabilir ama bu durum izah edilebilir. Bir de siyah rengi satisa cikarilirsa cok iyi olur.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bu cihazin satilmasi guzel. Fakat fiyati icin 900 tl fazla degil mi? Bir defa bu site, yani resmi site uzerinden neden satilmiyor? Gg'ye giden komisyon ile fiyat daha da artiyor gereksizce. GET meselesi ise.. Forum zaten bilinen yer. Guven problemi pek sorun teskil etmez diye dusunuyorum. TL , kur karsisinda deger kaybediyor evet de.. Mesela Mi5s 1389 iken birden 1500'e cikti. Xiaomi severlerin ihtiyaclarina resmi Turkiye fan sayfasi olarak artik hizmet vermeye baslamak guzel, ama hep de fiyatlarindan dolayi sikayet ettigimiz, bu acigi yuksek paralara karsilayarak firsata ceviren bazi bireysel satis yapanlara rahmet okutmamak lazim. Ornegin Xiaomi leri resmi olarak getiren malum firmada bu cihaz 650 den kayitli olarak satildi. Tamam Futura vs kesilmiyor ama fiyat daha makul seviyeye cekilebilir. Yuksek kar marji ile satmak yerine dusuk kar ile herkesin ihtiyicina cevap vererek piyasadaki fiyatlandirmada belirleyici rol oynar hale gelip diger rakiplere cekiduzen vermek ve de Turk insanina ucuz fiyata kaliteli cihaz olan xiaomi yi sevdirmeyi basarmak boylelikle kullanici agini genisletmek bir hizmet ve faydali is olabilir.. Cesitli hakli sebepler olabilir ama bu durum izah edilebilir. Bir de siyah rengi satisa cikarilirsa cok iyi olur.

Hocam öncelikle gittigidiyor konusuna değineyim :) Konu güvenle ilgili değil... Açıkçası kendimizi hepsiburada'dan da N11'deki pek çok satıcıdan da daha güvenilir görüyoruz. Komisyon oranlarını tam olarak yazmam etik olmaz ama N11'deki newport, hepsiburada'daki MYS iletişim ve bizim işbirliği yaptığımız gittigidiyor üzeindeki cepport aynı firmalar. Yani bu sitelerin komisyon oranlarını sadece fiyat farkına bakarak da anlayabilirsiniz :) Cepport ve gittigidiyor arasındaki protokol uyarınca GG'nin bizden aldığı komisyon oranı normalden daha düşük. Diğer yandan GG sürekli olarak kart kampanyaları yapıyor. Örneğin şu anda 100 tl axess için chip para veriliyor. 1.169 liralık Mi5 1069 liraya geliyor. Yani komisyon farkından çok daha düşük fiyata alınabiliyor oysa site üzerinden böylesine avantajlı puan kampanyaları yapamıyoruz. Yani GG tercihinin sebebi puan kampanyaları ile telefonları çok daha ucuza sizlere ulaştırabilmek. Fiyatlar konusunda ise Mi5'ten başlayalım. Biraz önce 1069 lira demiştik. Bunu dolara çevirirsek 280$ civarında bir şey tutuyor. Aynı telefon 240$, 'da ise 230$. En güvenilir siteler bunlar olduğu için bunların fiyatlarını baz aldım. Bu fiyatlar kargo hariç. Bir e üzerine 20-30$ gibi bir kargo eklendiğini varsayarsak bizim Mi5 Yurt dışıyla hemen hemen aynı fiyata denk geliyor. Örnek verdiğiniz Mi5s ise 1500 tl yani, yaklaşık 390-400$. ise 396$ :) Forumumuzdaki alışveriş bölümünde satan arkadaşların ilanlarına baktım onlar da 1500 lira gibi bir fiyatla satıyor. (özellikle kontrol edilebilsin diye sitelerin linklerini de ekliyorum) Yani söylemeye çalıştığım şey gerçekten yüksek kar etmeye çalışmıyoruz. Yurtiçinde kayıtsız, vergisiz garantisiz 1500 liraya kaçak olarak satılan bir cihazı aynı fiyattan sunuyoruz ki kart kampanyaları ile çok daha uyguna geliyor. Keşke daha düşük fiyattan satabilsek diyorum ama ne kadar hesaplarsam hesaplayayım daha düşük yapmayı beceremiyorum :) Evet ben de 1000 lira altına Mi5s satalım istiyorum, herkes rahatça alıp kullansın istiyorum ama böyle bir fiyat maalesef mümkün değil... Fiyatın 1389 liradan 1500 liraya çıkması yüksek gibi görünüyor ancak 2.9 olan dolar 3.8 oldu. %35'lik bir artış söz konusu. Oransal olarak 1389 liralık telefonun çok daha yüksek bir fiyattan satılması lazım. (Fiyatı dile getirmek istemiyorum ama dileyen arkadaşlar hesaplayabilir) Redmi 3s için ise bence de daha uygun olmalı... Bir iki gün içinde cepporttaki arkadaşlarımızla bir görüşme gerçekleştirip fiyatta bir düzenleme yapılmasını talep edeceğiz.

EDIT: Hesap hatası yapmışım :D

Son düzenleme:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Cihazları Türk insanına tanıtmak, sevdirmek gibi konularda evet sizinle hemfikiriz. Emre hocam zaten sitelerle ilgili konuyu anlatmış. Ancak Xiaomi Türkiye'ye hala gelemediği, bayilik yada distribütörlük falan da vermediği dolayısıyla Türkiye'ye gelen ürünler direkt olarak Xiaomi'den gelemediği için fiyatların beklenilen manada düşük olması mümkün olamıyor.

SetMeFree

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Alpay
Cihazım
mi4 LTE
Konular
12
Hayırlı satislariniz olsun

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Hocam öncelikle gittigidiyor konusuna değineyim :) Konu güvenle ilgili değil... Açıkçası kendimizi hepsiburada'dan da N11'deki pek çok satıcıdan da daha güvenilir görüyoruz. Komisyon oranlarını tam olarak yazmam etik olmaz ama N11'deki newport, hepsiburada'daki MYS iletişim ve bizim işbirliği yaptığımız gittigidiyor üzeindeki cepport aynı firmalar. Yani bu sitelerin komisyon oranlarını sadece fiyat farkına bakarak da anlayabilirsiniz :) Cepport ve gittigidiyor arasındaki protokol uyarınca GG'nin bizden aldığı komisyon oranı normalden daha düşük. Diğer yandan GG sürekli olarak kart kampanyaları yapıyor. Örneğin şu anda 100 tl axess için chip para veriliyor. 1.169 liralık Mi5 1069 liraya geliyor. Yani komisyon farkından çok daha düşük fiyata alınabiliyor oysa site üzerinden böylesine avantajlı puan kampanyaları yapamıyoruz. Yani GG tercihinin sebebi puan kampanyaları ile telefonları çok daha ucuza sizlere ulaştırabilmek. Fiyatlar konusunda ise Mi5'ten başlayalım. Biraz önce 1069 lira demiştik. Bunu dolara çevirirsek 280$ civarında bir şey tutuyor. Aynı telefon 240$, 'da ise 230$. En güvenilir siteler bunlar olduğu için bunların fiyatlarını baz aldım. Bu fiyatlar kargo hariç. Bir e üzerine 20-30$ gibi bir kargo eklendiğini varsayarsak bizim Mi5 Yurt dışıyla hemen hemen aynı fiyata denk geliyor. Örnek verdiğiniz Mi5s ise 1500 tl yani, yaklaşık 390-400$. ise 396$ :) Forumumuzdaki alışveriş bölümünde satan arkadaşların ilanlarına baktım onlar da 1500 lira gibi bir fiyatla satıyor. (özellikle kontrol edilebilsin diye sitelerin linklerini de ekliyorum) Yani söylemeye çalıştığım şey gerçekten yüksek kar etmeye çalışmıyoruz. Yurtiçinde kayıtsız, vergisiz garantisiz 1500 liraya kaçak olarak satılan bir cihazı aynı fiyattan sunuyoruz ki kart kampanyaları ile çok daha uyguna geliyor. Keşke daha düşük fiyattan satabilsek diyorum ama ne kadar hesaplarsam hesaplayayım daha düşük yapmayı beceremiyorum :) Evet ben de 1000 lira altına Mi5s satalım istiyorum, herkes rahatça alıp kullansın istiyorum ama böyle bir fiyat maalesef mümkün değil... Fiyatın 1389 liradan 1500 liraya çıkması yüksek gibi görünüyor ancak 2.9 olan dolar 3.8 oldu. %35'lik bir artış söz konusu. Oransal olarak 1389 liralık telefonun çok daha yüksek bir fiyattan satılması lazım. (Fiyatı dile getirmek istemiyorum ama dileyen arkadaşlar hesaplayabilir) Redmi 3s için ise bence de daha uygun olmalı... Bir iki gün içinde cepporttaki arkadaşlarımızla bir görüşme gerçekleştirip fiyatta bir düzenleme yapılmasını talep edeceğiz.

EDIT: Hesap hatası yapmışım :D

Tesekkurler hocam. Bu cihazin 2/16 lik modelini 900 e satan Telefoncu gordum az once. Bu firsatcilik gercekten cok cirkin.. Pes!

Siyah rengi getirecek misiniz?

Üst Alt