Kullanıyorum ama bir kaç eksiği var;
1. öncelikle bildirim sorunu yaşıyorum, telefon tuş kilidindeyken bildirim geldiğinde elimle yana kaydırıyorum, tuş kilidini açtığımda okunmuş olarak gözüküyor, bu büyük bir hata, halbuki tuş kilidindeyken yana kaydırıyorum sadece..
2. Bildirim sayacı gözükmüyor. whatsappdan kaç adet bildirim gelmiş göremiyorum, sadece yanında ışık yanıyor.
3. Birincil bildirim sesinin medya sesi seviyesi olarak seçilmesi çok saçma, birincil bildirim sesini kendimiz belirlemeliyiz, ben mesela çağrı sesi seviyesi olmasını isterdim.
4. Tuş kilidinde whatsapp üzerinden gelen bildirimimi okuyamadan hemen sönüyor, bunun saniye ayarı olmalı.
5. Ayarlar> ekran kısmında çift tıklayarak uyandır ve çift tıklayarak kilitle diye seçenek olmalı.
6. Sürekli bildirim gelen haber programım var, zil sesi seviyesini kıssam da, medya sesi seviyesini kıssam da, çağrı sesi seviyesini kısssam da, harici olan programın bildirim sesi kısılmıyor, sadece sms ve çağrı sesini kısıyor.
7. Kendiliğinden zil sesi seviyesi ve alarm sesi seviyesi kısılıyor.
8. Son olarak bu özellikler zamanla kullanıma bağlı hatalar değildir, telefonun birinci gününden itibaren yaşamaya başladığım hatalardır.