Bende mesajdan bıktım onun engeli yok galiba illa telefon anlık olarak görünüyor
B Bicer79 Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Erkan Cihazım RN8P Yaş 44 Konum İzmir Katılım 26 Haziran 2016 Konular 9 Mesajlar 85 Tepkime puanı 16 Puanları 8 14 Ağustos 2024 #11 Bende mesajdan bıktım onun engeli yok galiba illa telefon anlık olarak görünüyor
DoktorProxy Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Eren Cihazım Redmi Note 12 5 Konum Turkey Katılım 7 Nisan 2024 Konular 32 Mesajlar 349 Çözümler 5 Tepkime puanı 112 Puanları 58 14 Ağustos 2024 #12 Bicer79' Alıntı: Bende mesajdan bıktım onun engeli yok galiba illa telefon anlık olarak görünüyor Genişletmek için tıkla ... Evet bana da mesaj atıyolar çoğu spama düşüyor ama bazıları bypass ediyor bı şekilde. Spama düşünce bide yine bildirim atıyor ya o beni deli ediyor.
Bicer79' Alıntı: Bende mesajdan bıktım onun engeli yok galiba illa telefon anlık olarak görünüyor Genişletmek için tıkla ... Evet bana da mesaj atıyolar çoğu spama düşüyor ama bazıları bypass ediyor bı şekilde. Spama düşünce bide yine bildirim atıyor ya o beni deli ediyor.