Soru Turkcell vs. Vodafone

• Konbuyu başlatan E.D
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 32
  • Görüntüleme 4K

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Havoc os 4.2
Telefon Modeli
Mi9
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese iyi forumlar. Yaklaşık 7 yıldır türktelekom faturasız kullanmaktayım. Fakat taahütüm bittiği için 50 tl ödedğim faturaya 83 tl istediler. Açıkcası bir değişiklik olsun istiyorum. Turkcell 59 tl ye 16 gb 1000 dk 1000 sms veriyor. Vodafone ise ilk 3 ay 55 tl ye 20 gb 1000dk 250 sms sonraki 9 ay 64 oluyor. Hangisini tavsiye edersiniz? Özellikle volte sorunsuz kullanmak istiyorum.Vowifi şuan tt de açık ama kullanamıyorum çalışsa müthiş olur özellikle yazın işime çok yarar. Yorumlarınızı merak ediyorum 2 operatörüde kullanan arkadaşlar bizimki gibi imei tamiri yapılmış cihazlarda nasıl performans alıyor yazarsanız sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Elimde iki adet turkcell faturalı tarifesi vardı bulunca atarım hocam biri 15gb 1000dk 1000sms galiba 49 diğeri 60 lira 25gb bende telekomluyum bu ay taahhüt bitecek ona geçecem

Oyla:

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Neye göre çekmiyor kime göre çekmiyor ? Bu kadar kolay mı vadafoneye çamur atmak turktelekom değil ki çekmiyor diyesin.. Bende vadafone kullanıyorum çok çokta memnunum vowifi volte ikisinide aktif şekilde yurtdışı cihazımda kullanıyorum. Bende 20gblik paketi kullanıyorum haftalık çarktan sürekli internet geliyor birde bu konudan haftalık 1gb alarak ayda 4gbde öyle geliyor fazlasıyla yetiyor..

Kısaca etrafınızda ailede konuda komşuda vadafone çekimine bir bakın ona göre karar verin her türlü turkcellden uyguna geliyor ve işinize yarar mı bilmem ama vadafone tv felan da bazen baya iş görüyor..

Oyla:

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Neye göre çekmiyor kime göre çekmiyor ? Bu kadar kolay mı vadafoneye çamur atmak turktelekom değil ki çekmiyor diyesin.. Bende vadafone kullanıyorum çok çokta memnunum vowifi volte ikisinide aktif şekilde yurtdışı cihazımda kullanıyorum. Bende 20gblik paketi kullanıyorum haftalık çarktan sürekli internet geliyor birde bu konudan haftalık 1gb alarak ayda 4gbde öyle geliyor fazlasıyla yetiyor..

Kısaca etrafınızda ailede konuda komşuda vadafone çekimine bir bakın ona göre karar verin her türlü turkcellden uyguna geliyor ve işinize yarar mı bilmem ama vadafone tv felan da bazen baya iş görüyor..
Band 20 sorunu olan kişiler de çekmiyor mesela ayrıca bizim evde sokakta çekmiyor Vodafone yer adana

Oyla:

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam volte vowifi aktivasyon için extra bir işlem yaptınız mı? Yoksa direk operatöre mesaj atıp aktif edebiliyormuyuz.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Uzun zamandır Turkcell kullanıyordum. Fakat ciddi fiyatlara çok az internet verebiliyorlar. Taahhütüm bitmeye yakın arayışa girdim ve riske girerek Vodafone Red'e geçiş yaptım 2 hafta önce. Şu ana kadar hiçbir çekim sorunu yaşamadım. Hatta oturduğum yerde Turkcell'de 30mbit hız alırken Vodafone ile 40-50mbit arasına çıktı. ilk 3 ay 55₺ ve sonrasında 64₺ olarak 25GB paketi olan Vodafone Red'e geçtim. Turkcell'de yaklaşık 50₺ ücrete 6GB internet veriyorlardı bana. Şimdilik çok memnunum, ilerleyen zamanlarda ne olur bilemiyorum.

Bu arada cihazım OnePlus 6T. Bu yüzden çekim kalitesinde sorun yaşamıyor olabilirim. Xiaomi'ler genel olarak Vodafone sevmiyor çünkü. :)

Oyla:

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
*#*#86583#*#* ve *#*#869434#*#* bu tuşları girdim direk volte disabled vowifi disabled tarzı uyarı verdi ve direk aktif oldu diğer işlemlerle uğraşmadım beni uğraştırmadı kısacası..

Oyla:

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun zamandır Turkcell kullanıyordum. Fakat ciddi fiyatlara çok az internet verebiliyorlar. Taahhütüm bitmeye yakın arayışa girdim ve riske girerek Vodafone Red'e geçiş yaptım 2 hafta önce. Şu ana kadar hiçbir çekim sorunu yaşamadım. Hatta oturduğum yerde Turkcell'de 30mbit hız alırken Vodafone ile 40-50mbit arasına çıktı. ilk 3 ay 55₺ ve sonrasında 64₺ olarak 25GB paketi olan Vodafone Red'e geçtim. Turkcell'de yaklaşık 50₺ ücrete 6GB internet veriyorlardı bana. Şimdilik çok memnunum, ilerleyen zamanlarda ne olur bilemiyorum.

Bu arada cihazım OnePlus 6T. Bu yüzden çekim kalitesinde sorun yaşamıyor olabilirim. Xiaomi'ler genel olarak Vodafone sevmiyor çünkü. :)
Hocam bende tt de çekimde bir sorun yaşamıyorum. Yazın muğlada felan olunca ama işler değişiyor ya 2g ye çekicez yada tek diş gelip gider biraz sıkıntı oluyor.İşte vowifi tam burda önem kazanıyor benim için. Yoks istanbulda herhangi bir operatörün şebeke sinyalinde çok sorun yaşayacağını sanmıyorum. İmei işlemi düzgün yapıldıysa tabiki. :)

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Vodofone cidden bende de çekmiyor ama Türk Telekom çekiyor evde, Ankara'da da Vodofone çalışıyor Türk Telekom çekmiyor, biraz da verici yoğunluğuna mı bağlı neye bağlı çözemedim bi :)

• Beğen
Tepkiler: E.D
Oyla:
Üst Alt