Yardım Turkcell int sorunu

Nevermind3452

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Güven
Cihazım
Note 11 Pro
Meslek
Mekatronik
Konular
34
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10 Global kararli
Telefon Modeli
Xiaomi redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Cihazda aldığimdan beri play stordan bişey yüklüyorum hizli yüklüyor ama o onu yüklerken bi Chrome a girim diyosun acican sayfa dolmuyo 3 g ye iniyorum sorun biraz düzeliyor az da olsa kipirdiyo (bu arada indiriceğim uygulamada yavaslıyo) arkadasin tele bakıyorum cayir cayir kullaniyo 4a ydi oda deli oldum yok mu bunun çözümü

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Benim de kardeşim cayır cayır kullanıyor. Bende de sorun sürekli devam eden bir sorun değil. Sorunun Turkcell kaynaklı olabileceğine ihtimal vermek için yazdım.
Bende bunun bir sorun olmadığını yazdım, konu sahibine ama yazmadan önce yaşına bakmayı unutmuşum... Arkadaşım cayır cayır kullanıyo cevabından sonra jetonum düştü ama yazmış bulundum konuya artık... Başa gelen çekilir. nod~~

Oyla:

Nevermind3452

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Güven
Cihazım
Note 11 Pro
Meslek
Mekatronik
Konular
34
sorunu kismen de olsa çözdüm ama ne kadar doğru bilmiyorum internette indirme yaparken baska bir yere girdiğimde hizlandiricinin %75 in üzerine çıkıyor ve rami boşalttiğimda {indirmem devam ediyor} sorun düzeliyor(cayır cayır kullanıyorum) sanirim internete yüklenen baska bisey var

Oyla:

Ökkeş Kökleyen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ökkeş
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Turkcellin altyapısı yetersiz şu aralar 5G'ye geçiş için hazırlık yapıyorlar ama epey vakit alır geçiş olayı.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Turkcellin altyapısı yetersiz şu aralar 5G'ye geçiş için hazırlık yapıyorlar ama epey vakit alır geçiş olayı.
Bu markayı, firmayı sevmiyor olabilirsiniz, kullanmıyor olabilirsiniz, nefret ediyor olabilirsiniz ama bu var olan bir gerçeği değiştirmez... ;) Bu gerçek nedir diyecek olursanız, benim size bu gerçeği anlatmama imkan yok ve anlatmaya kalkarsam da abes kaçar... Bu ülkede, bahsi geçen operatörün alt yapısı yetersiz ise; diğerleri çöplüktür. ;)

Oyla:

Ökkeş Kökleyen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ökkeş
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Bu markayı, firmayı sevmiyor olabilirsiniz, kullanmıyor olabilirsiniz, nefret ediyor olabilirsiniz ama bu var olan bir gerçeği değiştirmez... ;) Bu gerçek nedir diyecek olursanız, benim size bu gerçeği anlatmama imkan yok ve anlatmaya kalkarsam da abes kaçar... Bu ülkede, bahsi geçen operatörün alt yapısı yetersiz ise; diğerleri çöplüktür. ;)
Nedir bu fanatizm. Ona bakarsanız Türk Telekom da piyasanın kralı olması lazım ama çoğu yerde söz verdiği hizmeti "sunamıyor".

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Nedir bu fanatizm. Ona bakarsanız Türk Telekom da piyasanın kralı olması lazım ama çoğu yerde söz verdiği hizmeti "sunamıyor".
Operatörlerin tarihsel geçmişini, kendilerine verilen lisansların durumunu ve fiyatını bilmeden "alt yapı" muhabbeti havada kalır... ;) Daha fazla yazarak, kendimi meşgul etmek istemiyorum, teşekkürler, saygılar sevgiler... :)

Fanatik olsaydım; 4 hattım da fanatizmle bağ kurduğun hattan olurdu, oysa benim hattımın bir tanesi malum operatöre ait... ;) Diğer üç tanesi ise değil... :)

Oyla:
Üst Alt