Yardım türkcell çekmeme sorunu

ozergul

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özer
Cihazım
redmi note 3
Konular
28
merhaba arkadaşlar.

redmi note 3 kullanıyorum. geçenlerde hattımı değiştirdim turk telekom(avea) idim türkcell e geçtim.

aveayken ara ara oyunlarda bağlantı gidiyordu rezaletti çekim kapasitesi. fakat türkcellde de aynı şuanda. internet aynı seviyede çekiyor belki bir tık daha iyi fakat genel olarak şebeke çekmiyor.

mesela geçenlerde babamla markete girdik (avea dan türkcelle geçtik sonra). babamın 100 tl lik telefonu çekiyor(hattı türkcell), benim telefonum çekmiyor. çekimiyor derken şebeke yok...

telefonda mı sıkıntı var bi bilgisi ve bu konu hakkında deneyimi olan var mı?
binbir hevesle aldığım telefondan soğumaya bailadım az kaldı duvardan duvara vuracam.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam bendede tam tersi durum vsr telefonda biri türkcell biri avea iki hat var avea çekmiyo türkcell çekiyor :) Telefona sinirlenmeyin bence 4.5g ye az kaldı çalışmaları testleri arttırdılar ondan olabilir.

Oyla:

ozergul

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özer
Cihazım
redmi note 3
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bendede tam tersi durum var telefonda biri türkcell biri avea iki hat var avea çekmiyo türkcell çekiyor :) Telefona sinirlenmeyin bence 4.5g ye az kaldı çalışmaları testleri arttırdılar ondan olabilir.

gerçi şey diye okumuştum hocam sim1 ve sim2 yuvalarından birisinde daha iyi çekiyormuş. o sebepten de olabilir sim kartın yerini değiştirip deneyeyim bir de.

4.5g çalışmasından olsa bende çekmeyen telefon yanımdaki arkadaşta niye çeksin :)

bir de benim bu telefon 4.5g desteklemiyormuş 4 destekliyormuş ona da kafam bozuldu

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
gerçi şey diye okumuştum hocam sim1 ve sim2 yuvalarından birisinde daha iyi çekiyormuş. o sebepten de olabilir sim kartın yerini değiştirip deneyeyim bir de.

4.5g çalışmasından olsa bende çekmeyen telefon yanımdaki arkadaşta niye çeksin :)

bir de benim bu telefon 4.5g desteklemiyormuş 4 destekliyormuş ona da kafam bozuldu
Hocam neden kafanız bozulacak 4g badlarıyla ilgili o 4.5 g kullanabileceksiniz sizde bildiğim kadarıyla.

Oyla:

ozergul

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özer
Cihazım
redmi note 3
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam neden kafanız bozulacak 4g badlarıyla ilgili o 4.5 g kullanabileceksiniz sizde bildiğim kadarıyla.
türkcelin sitesine girdiğimde telefonunuz desteklemiyor diyor hocam

Oyla:

resolute

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
resolute
Cihazım
discovery
Konular
1
Turkcell hangi bandı almış, sizin telefonunuz hangi bandı destekliyor? Konu bundan ibaret.

via tapatalk

Oyla:

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
merhaba arkadaşlar.

redmi note 3 kullanıyorum. geçenlerde hattımı değiştirdim turk telekom(avea) idim türkcell e geçtim.

aveayken ara ara oyunlarda bağlantı gidiyordu rezaletti çekim kapasitesi. fakat türkcellde de aynı şuanda. internet aynı seviyede çekiyor belki bir tık daha iyi fakat genel olarak şebeke çekmiyor.

mesela geçenlerde babamla markete girdik (avea dan türkcelle geçtik sonra). babamın 100 tl lik telefonu çekiyor(hattı türkcell), benim telefonum çekmiyor. çekimiyor derken şebeke yok...

telefonda mı sıkıntı var bi bilgisi ve bu konu hakkında deneyimi olan var mı?
binbir hevesle aldığım telefondan soğumaya bailadım az kaldı duvardan duvara vuracam.
Hocam telefonda sıkıntı olabilir yada hangi surum yüklü modem dosyasiylada alakalı olabilir onu bi güzelce test etmeniz lazim

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt