Yardım Turkcell 4.5G çok yavaş

ozzgurs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
21
Xiaomi mi 6 telefonumda yeni aldığım turkcell hattaki hem 3g hemde 4.5 hızı çok yavaş.3-4 mbps hız alıyorum. Numara taşımadan önceki türk telekom hattımla 70-80 mbps alıyordum. hız testi yaptığımda download düşük upload yüksek çıkıyor. sorun ne olabilir?

bekobaba142

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beko
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
25
Hattı yeni aldıysanız eğer ben de aynı sorunu yaşamıştım. Bir süre sonra kendiliğinden artıyor.

Oyla:

ertugaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertuğ
Cihazım
Red Mi Note 7
Meslek
E.E.Mühendisi
Konular
1
Bulunduğunuz bölgeye yayın yapan baz istasyonuyla alakalı bir durum. Yayın yaptığı bant ve bantgenişliği, hizmet ettiği alandaki kapasite fazlalığı, sinyalin gücü, SNR değerleri doğrudan etkileyen etmenler. Bazen ortak baz kullanıldığı gibi bazen operatörler kendilerine ait baz yatırımı yaparlar. Stadyumlarda 4 köşede baz istasyonları vardır. Stadyum alanı ile mahalle alanı arasında ki farkı siz düşünün. Fakat bir stadyuma koyduğunuz kişiyi bir mahalleye koyabilir misiniz?
Turkcelle geçtikten sonra sinyalinizde düşüş var mı ? "NetMonster" programını Play Store'dan indirip wifi kapatıp programı açıp biraz bekledikten sonra ekran görüntüsü atarsanız daha net değerlendirebilirim.

Oyla:
Üst Alt