Yardım Turkcell 4.5 G hakkında

• Konbuyu başlatan Metin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 32
  • Görüntüleme 2K

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui TN v2. 1
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro 5g
Bootloader Kilidi
Açık
Böyle bir mesaj geldi ancak 4.5G aktif gözüküyor.. Cihaz uyumsuz diyor :D Kafam karıştı biraz.. Birşey yapmam gerekiyor mu bu durumda?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Sorun yok hocam. Sadece size cihaz satmaya çalışıyor zaten cihazınızda 4.5 kullanıyorsunuz şu anda.

Belki volte ve vowifi kullanımında sorun olabilir, sorun olursa da yazarsanız yönlendirmeye çalışırız. :)
Hocam volte denmişken sormak istiyorum. Ben eski cihazımdayken volte servisini sorunsuz kullanıyordum. Yeni cihaza geçtikten sonra volte kendi kendine kapandı ve açmaya çalıştığımda cihazınız uyumsuz diyor. Birsürü rom denedim olmadı. Müşteri hizmetleri ile görüştüm cihazın volte hizmetini desteklemediğini söyleyip mağazamızdan volte uyumlu cihaz alabilirsiniz diyip konuşmayı sonlandırdılar. Çok uğraştım ama olmuyor. Cihazın volte desteği var ve sim kart ayarlarında volte kullan seçeneği aktif.(Cihaz Redmi Note 11)

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Hocam volte denmişken sormak istiyorum. Ben eski cihazımdayken volte servisini sorunsuz kullanıyordum. Yeni cihaza geçtikten sonra volte kendi kendine kapandı ve açmaya çalıştığımda cihazınız uyumsuz diyor. Birsürü rom denedim olmadı. Müşteri hizmetleri ile görüştüm cihazın volte hizmetini desteklemediğini söyleyip mağazamızdan volte uyumlu cihaz alabilirsiniz diyip konuşmayı sonlandırdılar. Çok uğraştım ama olmuyor. Cihazın volte desteği var ve sim kart ayarlarında volte kullan seçeneği aktif.(Cihaz Redmi Note 11)
Bu seçenek açıkmi acaba

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Bu seçenek açıkmi acaba
Sms te de buradan da açmaya çalışınca cihazınız volte uyumsuz mağazamızdan volte uyumlu cihaz alın bildirisi geliyor. ( Volte sim kart desteği var cihaz desteği yok gözüküyor.)

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Sms te de buradan da açmaya çalışınca cihazınız volte uyumsuz mağazamızdan volte uyumlu cihaz alın bildirisi geliyor. ( Volte sim kart desteği var cihaz desteği yok gözüküyor.)
Ayarlardan volte açık ise şu kodu deneyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

*#*#86583#*#*
İlk sefer volte disable
2. Sefer enable olacak hocam

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Ayarlardan volte açık ise şu kodu deneyin
Volte açma kodunu diyorsanız denedim zaten yaklaşık 7 aydır uğraşıyorum volteyi açmaya. Xiaomi başka cihaza takıp aktive ettim aktif oldu sim kartı çıkarıp cihaza takınca devredışı kaldı

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Volte açma kodunu diyorsanız denedim zaten yaklaşık 7 aydır uğraşıyorum volteyi açmaya. Xiaomi başka cihaza takıp aktive ettim aktif oldu sim kartı çıkarıp cihaza takınca devredışı kaldı
Hocam takıntı değilse volte pek önemli değil bence.Hic volte açmadım ben.Ama araştıracağım sizin için

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Hocam takıntı değilse volte pek önemli değil bence.Hic volte açmadım ben.Ama araştıracağım sizin için
Hocam ben voltenin açık olup olmamasında değilim. Sadece kullanmamı sağlayacak özellikler mecvutken kullanamadığım için peşine takıldım bu kadar.

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Hocam ben voltenin açık olup olmamasında değilim. Sadece kullanmamı sağlayacak özellikler mecvutken kullanamadığım için peşine takıldım bu kadar.
Resim bulanık çıkmış hemen düzenliyorum..

Hocam cihaz kacakmiydi ve operatör cihazi ne olarak görüyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
VoWifi sanırım sorunsuz.. Uçak modunda ve uçak modu kapalı baktım.. cantara hocam ancak volte ayarını bulamadım, gelişmiş ayarlarda mıydı?
Bu durumu çubuğu ile kontrol merkezini ben de istiyorum

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Bu farklı rom ama
Android 12+ ise cemiuiler ile imza doğrulaması kapatılıp yapılabiliyor

Oyla:
Üst Alt