- Adım
- Cpu
- Cihazım
- POCO X6 Pro
- Konular
- 6
Hayırlı uğurlu olsun, hoşgeldiniz.Kusura bakmayın ben daha yeni üye oldum birde yeni yeni araştırıyorum kusura bakmayın
Hayırlı uğurlu olsun, hoşgeldiniz.Kusura bakmayın ben daha yeni üye oldum birde yeni yeni araştırıyorum kusura bakmayın
Konu başlığı tam düzelmemiş hocamKonu başlığı ve içeriği düzenlenmiştir.
Rehber - Forum Kurallarımız
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...forum.miuiturkiye.net
- 3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.
- 3.10. Konu başlıklarında kelimelerin ilk harflerinin büyük, diğer harflerin ise küçük harflerle yazılması zorunludur.
Hayırlı olsun da zaten forumda bunu yapanlar vardı. Madem katkı sunmak istiyorsunuz baştan sona rehber şeklinde, adım adım yazın bilmeyen faydalansın.Arkadaşlar rom attım ve sonun da türkçe oldu komple bilginiz olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
XIAOMİ 17 PRO MAX BAŞARILI
pardon hocam düzeltirim şimdiKonu başlığı tam düzelmemiş hocamKonu içeriğinin hepsi başlıkta yazıyor
![]()
Merhaba ilgili konu linki varmıİşte milletin nerede olduğunu anlamanız için konuları takip etmelisiniz diyorum![]()