- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Red mi note 8
- Konular
- 19
Redmi note 8 pro da ekran simsiyah. Bunu düzeltmenin bir yolu yok mu ?
Malesef hocam.Redmi note 8 pro da ekran simsiyah. Bunu düzeltmenin bir yolu yok mu ?
malesef yine aynı. Bu sürümü kullanamadım. selfie ağırlık kullanabileceğim, yüz güzelleştirme modu da olan bir sürüm önerebilir misiniz?Malesef yüz güzelleştirme modu yok hocam. Fotoğrafın karanlık çıkmasının en büyük sebebi hdr+ gelişmiş özelliğinin aktif olması. Ön kamerayı kullanacağınız zaman, üst menüden hdr+ gelişmiş yerine hdr+ denermisiniz?
Bu konudaki sürüm, birçok cihaz için en stabil sürüm olarak çalışıyor hocam.Mi 10t pro cihazim için en stabil mod hangisi acaba.
malesef yine aynı. Bu sürümü kullanamadım. selfie ağırlık kullanabileceğim, yüz güzelleştirme modu da olan bir sürüm önerebilir misiniz?
Ama vidyo çekilmiyor bu sürümle 60 fps aldigim an kendini kapatiyor.Bu konudaki sürüm, birçok cihaz için en stabil sürüm olarak çalışıyor hocam.
Bu sürümü denermisiniz hocam.Gcam - Google Kamera 8.1.101 - BSG
Merhaba. Bu konuda paylaşacağım sürüm birçok cihaz ile sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Önemli olan doğru ayarları bulabilmek. Bu konuda bazı ayarlayara değineceğim. Değişiklik Günlüğü: - Fotoğraf modları arasında geçiş yaparken manuel odak sıfırlamayı devre dışı bırakma özelliği eklendi. -...forum.miuiturkiye.net
Ayarlardan force 4k60fps i kapatırsanız muhtemelen sorun çözülür hocam.Ama vidyo çekilmiyor bu sürümle 60 fps aldigim an kendini kapatiyor.
Geri bildirim için teşekkürler hocam.Redmi note 10 da çalımıyor
Yine devam ediyor malesef ayrica cevapladiginiz için tesekkur ederim.Ayarlardan force 4k60fps i kapatırsanız muhtemelen sorun çözülür hocam.
Geri bildirim için teşekkürler hocam.
Önerebileceğim sürümler linkini verdiğim ve bu konudaki sürüm hocam. Diğer sürümleri deneseniz, 60fps çalışacak olsa bile pek stabil değiller. Beklediğim birkaç sürüm var. Urnyx geliştiricisine ait 8.1 sürümü. Muhtemelen o çıktığında daha stabil olacaktır.Yine devam ediyor malesef ayrica cevapladiginiz için tesekkur ederim.