- Adım
- Uğur
- Cihazım
- Mi 8 Se
- Konular
- 58
Mi 9t pro Geniş açı 4k video 60fps de karincalanma oluyor 30 fps de olmuyor bu nedendir acaba ?
Geniş açı kamera 4k60fps i desteklemediği için 1080p60fps den yeniden boyutlandırıyor olabilir hocam.Mi 9t pro Geniş açı 4k video 60fps de karincalanma oluyor 30 fps de olmuyor bu nedendir acaba ?
Aux lensler 4k ile calisiyor hocam. Henuz cozulmemis olan bir sorun bu.1080 P geniş açı da videoya tıklayınca uygulama kapanıyor sorun nedir acaba geniş açı video da 4k istediğim çekimi vermiyor
30 fps kullanılarak düzeltilebilir hocam. Geliştiriciler video üzerinde durmuyor, bunun için bir düzeltme geleceğini sanmam.9t pro 4k 60fps geniş acı videoda karıncalanma oluyor bu sorun duzeltilir mi acaba
Merhaba mi note 10 lite için telephoto lensi çalışmıyor 2x yakınlaştırma yapmıyor. Kullandığım rom Pixel Experience android 10. Bilginiz varmı konuyla alakalı? İlk sayfadaki uygulama ve configi yükledim .
Çözüm olmadı hocam Pixel Experience rom kullanıyorum ondan olabilir mi acaba?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buradan cihazınız için yapılmış configi indirmek sorunu çözebilir hocam.