camera2api nedir nasıl etkinleştirebilirimUyumlu hocam.
Redmi note 6 pro da camera2api etkinleştirilmeden gcam kullanılamaz hocam. Eğer camera2api yi etkinleştirdiyseniz deneyebilirsiniz, muhtemelen çalışacaktır.
Desteklenen cihazlar listesi güncellenmiştir.
Cihazınızda Twrp yüklü olmalı hocam. Camera2api kamera uygulaması için özel izinleri veren sistemdir.camera2api nedir nasıl etkinleştirebilirim
Root gibi birşey mi cihaza kendim yükleyebilirmiyimCihazınızda Twrp yüklü olmalı hocam. Camera2api kamera uygulaması için özel izinleri veren sistemdir.
Rehber - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Google Kamera ve Camera2APİ Yükleme Anlatımı
Redmi Note 6 Pro için Camera2Api etkinleştirme ve Google Kamera Uygulamasını yükleme anlatımıdır. Google Kamera [9.0 PİE] için çalışan sürümler. Not: Dili İngilizce'dir 21.05.2019: İNDİR 26.05.2019: İNDİR 28.05.2019: İNDİR 02.06.2019: İNDİR 15.06.2019: İNDİR 17.06.2019: İNDİR 18.06.2019...forum.miuiturkiye.net
Üstteki mesajıma linki ekledim hocam. Kendiniz yükleyebilirsiniz, root gibi birşey. Twrp kurulumu gerçekleştiriyorsunuz ve camera2api enabler dosyalarını twrp ile cihaza yüklüyorsunuz. Detaylı anlatımı konuda var.Root gibi birşey mi cihaza kendim yükleyebilirmiyim
Desteklenen cihazlar listesine ekleyelim hocam. Mi6 gibi bir efsaneyi desteklenen cihazlar listesine eklememek geliştiricinin ayıbı.mevcetin hocam, desteklenen cihazlar listesinde efsanenin adını göremedim. Hoş Mi6 kullanan benden başka dinazor da pek kalmadı ama belki yüklemek isteyen bir Müslüman çıkar.
6.2.030 dan bu zamana kullandığım, diğer modellerle uyumlu ve her özelliği çalışan tek google kameradır.
Teşekkürler hocam. Güle güle kullanın.Emeğinize sağlık hocam. Android serüvenim öncesi merak ettiğim bir kamera uygulamasıydı.
Desteklenen cihazlar listesinde Mi5s plus mevcut hocam.elinize sağlık hocam, teşekkürler. mi5s plus için de kurulur mu?