Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gcam[TÜRKÇE][SORUNSUZ] Google Kamera 7.3.018 - Urnyx05 2.5
Ben 48mp kullanmıyorum hocam. Pek gerekli birşey değil bana göre. Fakat kullanmak isterseniz bu gcam de tek bir kütüphane ayarı yapılabiliyor ve oda 12mp için uygun.
48mp için şu konuya göz atabilirsiniz.
Bildiğiniz gibi başlıktaki cihazlarda Google kamerada 48mp çekim modu yok. Daha önceki bazı Google kamera sürümlerinde portre modunda çekilen fotoğraflar 48mp gözüküyordu fakat bu 48mp tamamen sahteydi. Şu an ise gerçek 48mp google kamera ile kullanıma sunuldu. Anlatıma geçelim; (Cihazınızda...
Ben 48mp kullanmıyorum hocam. Pek gerekli birşey değil bana göre. Fakat kullanmak isterseniz bu gcam de tek bir kütüphane ayarı yapılabiliyor ve oda 12mp için uygun.
48mp için şu konuya göz atabilirsiniz.
Bildiğiniz gibi başlıktaki cihazlarda Google kamerada 48mp çekim modu yok. Daha önceki bazı Google kamera sürümlerinde portre modunda çekilen fotoğraflar 48mp gözüküyordu fakat bu 48mp tamamen sahteydi. Şu an ise gerçek 48mp google kamera ile kullanıma sunuldu. Anlatıma geçelim; (Cihazınızda...
Yok hocam. Sadece yüz görünce çalışıyor portre modu.
Gcam 6 sürümlerinde lens bulanıklığı modu var, nesnelere odak yapmak için. Fakat Google kamera 7 ile birlikte bu özellik kaldırıldı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
değerli dostum ve arkadaşlar. ben bunları gcam v1.8 ile çektim unryx isimli geliştiricinin yazdığı. . gayet güzel portre oluyor.illa yüz olacak diye bir sıkıntı yaşamadım.
değerli dostum ve arkadaşlar. ben bunları gcam v1.8 ile çektim unryx isimli geliştiricinin yazdığı. . gayet güzel portre oluyor.illa yüz olacak diye bir sıkıntı yaşamadım.
Merhaba. Birçok cihaz için 4k60fps video sabitleme özelliğinin bulunduğu, Slow motion ve Ön kamera video kaydının çalıştığı en sorunsuz Google Kamera çıktı. 60fps de video sabitleme 30fps e göre çok daha stabil çalışır.
GENİŞ AÇI
NORMAL KAMERA
TELEFOTO LENS
->Gece çekimlerinde üst menüyü açarak AWB seçeneğini etkinleştirmek daha güzel renk tonlarını elde etmenize yardımcı olur. Gündüz çekimleri için ise AWB seçeneğini kapatmalısınız.
Config İndirme Linki BU CONFIG IMX582 YA DA IMX586 (MI9-MI9T-MI9TPRO-MI A3 VB.) CIHAZLAR ILE UYUMLU YAPILMISTIR.
DAHA FAZLASI ICIN BURAYI ZIYARET EDEBILIRSINIZ:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
•.xml uzantılı config dosyasını yukarıdan indirin.
•Dosya yöneticisini açarak ana dizine Gcam klasörü oluşturun. •Bu Gcam klasörünün içine Configs7 klasörü oluşturun. •İndirdiğiniz .xml uzantılı dosyayı Configs7 klasörünün içine atın. •Google Kamera uygulamasını açın. •Alttaki resimde işaretli olan siyah alana çift tıklayın.
•Açılan pencerede Configs7 klasörüne attığınız xml yi seçerek restore butonuna tıklayın. •İşlem tamamlanmıştır. Yeni ayarlarınızı güle güle kullanın.
ÖNERİ!
Google Camera için mutlaka
ı yükleyin. Özellikle Google Camera 7, google fotoğraflar uygulaması ile entegre çalışıyor.
• Portre modunda çektiğiniz fotoğrafların arka bulanıklığının derecesini ayarlayabilirsiniz.
• Çektiğiniz ağır çekim videonun istediğiniz yerini ağır çekim istediğiniz yerini ise normal çekimde bırakabilirsiniz.
• Lens bulanıklığı modunda çektiğiniz resmin odak noktasını değiştirebilirsiniz.
• Fotoğraf düzenleme modundaki "Otomatik" ayar ile güzel renk tonları elde edebilirsiniz.
Not: Bu özellikler için Google Kamera> Ayarlar> Enable Google Photos seçeneğini etkinleştirmeniz gerekir.
- Mi9, OP7 serisi ve S9 Snapdragon'un ön kamerasında sabit videolar (teşekkürler Arnova) - vizör ezilmiş, ancak son videolar doğru
- aux lensleri kullanarak ayarları veya 4k videoları birleştirirken sabit kilitlenme (teşekkürler Namok)
- OP7 serisinde yavaş hareketin çökmesi düzeltildi (teşekkürler Arnova)
- Sabit küresel chroma denoise adresi (teşekkürler Burial)
- Desteklenen cihazlara tekrar 48 MP düğmesi eklendi (şimdi düzgün çalışıyor)
- Bir Astro fotoğrafını pozlama süresinin bitiminden önce durdurduğunuzda deklanşör düğmesinin gecikmesi düzeltildi
- Cihazların çoğunda, ayrıca MIUI'de de yavaş hareket düzeltildi (teşekkürler Arnova)
- 48 MP çözünürlükte pembemsi renk tonu düzeltildi (Burial teşekkürler)
Xiaomi
»Xiaomi Mi 6
»Xiaomi Mi 8
»Xiaomi Mi 8 Lite
»Xiaomi Mi 9
»Xiaomi Mi 9 Lite
»Xiaomi Mi 9T / Redmi K20
»Xiaomi Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro
»Xiaomi Mi 10 Pro
»Xiaomi Mi A2
»Xiaomi Mi A3
»Xiaomi Mi Mix 2/S
»Xiaomi Mi Mix 3
»Xiaomi Mi Note 10/Pro
»Xiaomi Note 5
»Xiaomi Poco F1
»Xiaomi Poco X2
»Xiaomi Redmi 5 Plus
»Xiaomi Redmi 7
»Xiaomi Redmi K30
»Xiaomi Redmi Note 7
»Xiaomi Redmi Note 7 Pro
»Xiaomi Redmi Note 8
Sizin cihazınızda da çalıştıysa ve bu listede adı yoksa yorumlarda belirtirseniz listeye eklenecektir.