Allame için;Fare Kapanı, Soyun Kurur,Bir Zombinin Anatomisi,Boom, Hastalık,Zaman Gibi,Kenar Mahalle,Yan,Manik Depresif,Lambaya Püf De,Psişik,Tanınmayanlar,Günah Telaşı...
Joker için; Yaşamak Öldürür 1/2, Çocuklar p2,microphone show,Jokzilla 1/2/3/4/5/6,Başarcam ulan,Sürgün,Piyango,Günah Keçisi,Farketmez,Joker vs Everybody,Bazen,6126,Dropshit,Underground Connection,Parola,Cenaze,Hutame,Punch Delisi,İncir Ağacı....
Hidra için;Kimsin sen,Gücüme giden yol,Mavi gölgeler,Grafiti ve kilin,Aşk Kasım'da değil,Yenilenler var,Kederli,Hidrasyon, Adım Hidra,Yenilmez, Aynı Dündeyiz,Ressam,Kalemin Bekçileri,Burası Dünya,Burası Dünya Değil,İlk Adım,Kriz Gibi Geri geldim,Holigan, Ölüm Kalım Günü,Gezegen,Gibi,Ezilmiş Çocuklar, Dönecek Yeniden,Fosil,Beddua, Kudurtan Şehir,Doğrul,Rahat Ol,Var,Karga Tulumba, Karıncalar....
Stabil için;Korkma,Ben Kimim,Halkalar,Lavanta,Mesele/2,Elimizde Kalan Ne, Rüya Gerçek,Korku Tüneli..
Norm Ender için; İçinde Patlar, Sözler Şerefsiz Oldu,Depresyon Oteli, Çıktık Yine Yollara,Rap Dersi..
Ceza için;İstanbul,Anahtar,Med Cezir, Meclisi Ala, Sabah Bastı Geceyi,Panorama Harem,2001,Fok,Hasat Zamanı,Ben Ağlamazken,Rapstar,Kim Bilir, Dünden Ne Kaldı,Bir Minik Mikrofon,Battle Edebiyatı,Ders Al,Yok Geri Dönmek....
Sago için:Baytar,Galiba,Bir Pesimistin Gözyaşları, Tanrı Çekti Tüm Resimleri,Karabiber Duası, Karikatür Komedya,Maskeli Balo,Vasiyet,Terapi, Gölge Haramileri,366.gün.....
Hocalarım çoğu şarkıyı hala yazmadım bile hatta yazmadığım bir sürü sanatçı bile var Fuchs, Şehinşah,Fuat,Şanışer,Beta,Pit10,Jagged gibi sanatçılar da daha var