Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GCAM Mi9t pro da selfi çekimlerinde inanılmaz kötü.. Mi8 i keşke satmassydim diyorum.. Her yeni gcam sürümünde bir ihtimal mi8de ki performansı yakalarım ümidi ile yüklüyorum ama maalesef hiç bir gelişme yok.. Umarım sizin config dosyaniz ön kamera çekiminde iyidir hocam. Elinize sağlık bu arada..
Aslında şimdi indirince fark ettim. Mevcetin.day mevcetin.night olarak indirmişim xml dosyalarınızi. Celsoazevedo dan sanırım. Ama sonuç pek farklı değil ön kamerada.. Kontrast mi çok açık bilmiyorm ama çok yaşlı gibi yapıyor yüzleri.. Yüzü kırışık kırışık gösteriyor.. Yaşlandık da acaba kabullenmek mi istemiyoruz ne
Aslında şimdi indirince fark ettim. Mevcetin.day mevcetin.night olarak indirmişim xml dosyalarınızi. Celsoazevedo dan sanırım. Ama sonuç pek farklı değil ön kamerada.. Kontrast mi çok açık bilmiyorm ama çok yaşlı gibi yapıyor yüzleri.. Yüzü kırışık kırışık gösteriyor.. Yaşlandık da acaba kabullenmek mi istemiyoruz ne
Estağfurullah hocam Detay konusunda ayrıntılı olduğu için böyle oluyor sanırım. Ayrı bir xml yapmak gerek onada, bu sefer insan sıkılıyor sürekli xml değiştirmekten.
Ön kamerada otomatik zamanlayıcı nasıl kullanılıyor? Çalışma mantığı "avuç içi deklanşör" gibi midir diye merak edip bir deneme yaptım ama çalıştıramadım.
Ön kamerada otomatik zamanlayıcı nasıl kullanılıyor? Çalışma mantığı "avuç içi deklanşör" gibi midir diye merak edip bir deneme yaptım ama çalıştıramadım.
Gcam 6 da fotoğraf kabini olarak geçen özellik ile aynı mantıkta hocam. Normalde güldüğümüz zaman resim çekmesi gerek. Fakat sorunlu şuan için, çalışmıyor.
•.xml uzantılı config dosyasını yukarıdan indirin.
•Dosya yöneticisini açarak ana dizine Gcam klasörü oluşturun. •Bu Gcam klasörünün içine Configs7 klasörü oluşturun. •İndirdiğiniz .xml uzantılı dosyaları Configs7 klasörünün içine atın. •Google Kamera uygulamasını açın. •Alttaki resimde işaretli olan siyah alana çift tıklayın.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
•Açılan pencerede 12-48_mevcetin-1.5.xml yi seçerek restore butonuna tıklayın. •İşlem tamamlanmıştır. Yeni ayarlarınızı güle güle kullanın.
ÖNERİ!
Google Camera için mutlaka
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ı yükleyin. Özellikle Google Camera 7, google fotoğraflar uygulaması ile entegre çalışıyor.
• Portre modunda çektiğiniz fotoğrafların arka bulanıklığının derecesini ayarlayabilirsiniz.
• Çektiğiniz ağır çekim videonun istediğiniz yerini ağır çekim istediğiniz yerini ise normal çekimde bırakabilirsiniz.
• Lens bulanıklığı modunda çektiğiniz resmin odak noktasını değiştirebilirsiniz.
• Fotoğraf düzenleme modundaki "Otomatik" ayar ile güzel renk tonları elde edebilirsiniz.
Not: Bu özellikler için Google Kamera> Ayarlar> Enable Google Photos seçeneğini etkinleştirmeniz gerekir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bildiğiniz gibi başlıktaki cihazlarda Google kamerada 48mp çekim modu yok. Daha önceki bazı Google kamera sürümlerinde portre modunda çekilen fotoğraflar 48mp gözüküyordu fakat bu 48mp tamamen sahteydi. Şu an ise gerçek 48mp google kamera ile kullanıma sunuldu. Anlatıma geçelim; (Cihazınızda...
Emek ve katkılarınız için teşekkür ediyorum. Burada ve altta paylaştığınız konu kafamı karıştırdı? Burada magisk modülü yok diğerinde magisk modülü paylaşmışsınız aradaki fark nedir? Orda mi 9 un diğer modelleri için magisk modulu var ancak kamera apk sı aynı değil mi? Mi9tpro için hangisinden devam edeceğimi karıştırdım galiba.
Emek ve katkılarınız için teşekkür ediyorum. Burada ve altta paylaştığınız konu kafamı karıştırdı? Burada magisk modülü yok diğerinde magisk modülü paylaşmışsınız aradaki fark nedir? Orda mi 9 un diğer modelleri için magisk modulu var ancak kamera apk sı aynı değil mi? Mi9tpro için hangisinden devam edeceğimi karıştırdım galiba.
Rica ederim hocam. İki konudaki gcam de aynı hocam. Bu konuda google kamera paylaşıldı, diğer konuda magisk modülleri ve nasıl kuruldukları. Diğer konuda mi9, mi9t ve mi9t pro için anlatım yaptım. Bu konuda sadece mi9t proya özel. 48mp kullanmak isterseniz diğer konudaki magisk modüllerini kurabilirsiniz. Fakat kullanmak istemezsenizde google kamera ve xml sorunsuz çalışacaktır.
Rica ederim hocam. İki konudaki gcam de aynı hocam. Bu konuda google kamera paylaşıldı, diğer konuda magisk modülleri ve nasıl kuruldukları. Diğer konuda mi9, mi9t ve mi9t pro için anlatım yaptım. Bu konuda sadece mi9t proya özel. 48mp kullanmak isterseniz diğer konudaki magisk modüllerini kurabilirsiniz. Fakat kullanmak istemezsenizde google kamera ve xml sorunsuz çalışacaktır.
Mi A3 için yeni yayınladığınızı kurdum her zaman yenisi iyidir fark varmı bilmiyorum ama gcam ile çok keskin fotoğraflar çekiyor keza xml gece gündüz ayrı bir ayar yapmadan çift tıklama ile gündüz gündüzü gece ise gece modunu seçmek çok rahat ve güzel oldu teşekkürler
Mi A3 için yeni yayınladığınızı kurdum her zaman yenisi iyidir fark varmı bilmiyorum ama gcam ile çok keskin fotoğraflar çekiyor keza xml gece gündüz ayrı bir ayar yapmadan çift tıklama ile gündüz gündüzü gece ise gece modunu seçmek çok rahat ve güzel oldu teşekkürler