Teşekkür ederim hocam.
Kullandığınız sürümle benzer hocam. Benim yaptığım configler ile kullanıyorsanız bunuda denemenizi tavsiye ederim. Böylece kafanızda bir soru işaretide kalmaz.
Linki güncelledim hocam. Teşekkürler.
Stock kamerayı mı silmek istiyorsunuz hocam?
Stock kamerayı kaldırmanızı tavsiye etmem hocam. Video vb. durumlar için tavsiyem stock kamera.
Bulamadıysanız, mi9 için yaptığımı test edebilirsiniz hocam.POCO F2 PRO için config hazırlayan var mı?
Deneyerek karar vermeniz daha iyi olur hocam.Redmi note 8 için 2 tane configs dosyası sizce hangisini entegre etmem lazım?
Rica ederim hocam. Çalışmasına sevindim.Denedim diğerini silip bunu kullanmaya başladım.Fani gözümle çok fark göremesem de yenilik her zaman iyidir.Diğerinde 4k video çekemiyordum bunda o problem yok gördüğüm kadarıyla.Teşekkürler emeğiniz için.
Ağır çekimde bir sorun yok hocam. Cihaza özel bir sorun yoksa yeni çıkan çoğu gcamde ağır çekim çalışıyor. Fakat ağır çekim, video gibi modlar için stock kamerayı tavsiye ederim.Bu versiyonda ağır çekim düzeltildimi? Mi Note 10 kullanıyorum.
Merhaba iyi akşamlar hocam.Merhaba iyi akşamlar dilerim, telefonum Mi 9T. Konudaki Google Camera sürümünü ve sizin Mi 9T için hazırladığınız config i yükledim. Ayrıca Google Fotoğraflar'ında son sürümü yüklü. Fakat bahsedilen porte fotoğrafta portre derinliğini nasıl ayarlayacağımı bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim. Mi 9T'de portre fotoğraflarda Google Camera açık ara önde çünkü. Şimdiden teşekkürler.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamamdır hocam teşekkürler. İzninizle bir sorum daha olacak. Astrophotography modunda çekilmiş bir kaç fotoğrafa baktım benim çektiklerimin yanından geçmiyor öyle profesyonel bir standla filan çekmiyorum ama olabildiğince titrermeden çektim elimle. Neden kaynaklı olabilir acaba. + Mi 9T için özel önerdiğiniz başka sürüm var mı?Merhaba iyi akşamlar hocam.
Portre modunda fotoğraf çektikten sonra o portre fotoğrafını google fotoğraflar ile düzenleme ekranına girerek bulanıklığı değiştirebilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.