MIUI 13 Türkçe dil

• Konbuyu başlatan Akyz
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 15
  • Görüntüleme 3K

Akyz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi k40 gamin
Konular
2
Redmi k40 gamin kullanicisiyim vietsub 12.5.12 rom kullaniyorum miui 13.0.4 guncellemesi geldi ve guncelledim ama türkce degil desek yeridir cogunlukla bunu tamamen türkce yapabilir miyim yoksa rom mu degistirmeliyim. Yada beklemeli miyim gelir mi yakin zamanda tamamen türkçe dil

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Birinin sana bunu söylemesi gerekiyor. Sen artık geliştiricisin, bize sorunsuz rom yap :D
Yıllar önce rom yapmaya Samsung S2 için rom yaparak başlamıştım son günlerde kendi cihazım için yaptım onu kullanıyorum artık rom yapıp tek tek kullanıcı ile ilgilenmem zor, 63 yaşından sonra romla uğraşacak kadar sağlığım da müsait değil.
Öneriniz için teşekkürler...

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Yıllar önce rom yapmaya Samsung S2 için rom yaparak başlamıştım son günlerde kendi cihazım için yaptım onu kullanıyorum artık rom yapıp tek tek kullanıcı ile ilgilenmem zor, 63 yaşından sonra romla uğraşacak kadar sağlığım da müsait değil.
Öneriniz için teşekkürler...
Sizin cihaz neydi hocam ?

Akyz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi k40 gamin
Konular
2
Jbart kullandınızmı hiç.?

MIUI Romlarda dil değişikliğ Jbart programı ile yapılabilir.
MIUI romunu Crowdin'den Türkçe dil paketi indirerek ROM'u Türkçe'ye çevirebilirsiniz. Rom'da ki dil paketini yerini bulmak içinde program mevcut uygulaması ile rom'daki dil dosyasını bulup Crowdin'den aldığın dil dosyasını jbart ile rom'a entegre edersin kapatırsın, özür dileyerek işlem basit gibi görünüyor ama anlamayan insan için kolay değil, cihazınıza zarar verebilirsiniz bu nedenle detaya girmiyorum vebal almak istemem...

Programın çalışması için sisteminizde java kurulu olmalı.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

1. Rom Dosyası Butonuna Tıklayın.
  2. MIUI Versiyonunu Seçin. (versiyonu bilmiyorsanız ''always'' seçin)
  3. Dil değişikliği istediğiniz ROM 'u Seçin. ve decompile edin.
  4. Dil Seçeneğini Seçin. Dil paketini entegre edip ROM'u Compile edin...
Anlatiminiz icin tesekkur ederim hocam pek anlamadigim icin rom yukleyeyim ben onerdiginiz rom var mi isinmadir oyunlarda ekranda kararma olmayan turce dil olan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EU rom kullanın, tamamı Türkçe, Türkçeye her hafta Sayın suatsari hocam tarafından çevrilmektedir/güncellenmektedir

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Vietsub kullaniyordum rom isininca ekranda kararma oluyordu hocam pubg de kac fps veriyor bilgi verir misiniz

Üst Alt