Türk Telekom'un Son Kepazeliği

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Tahhütü dolmuş ttnet aboneliğimi iptal ettim.
Abonelik iptali yaptığım için 40tl ücret alındı. Abonelik iptal bedeliymiş!
İnternet kullanmak isteyenlere fahiş fiyata internet sattıkları, kullanmayacak olsakta telefon sabit ücreti ödemek zorunda bıraktıkları yetmezmiş gibi birde abonelik iptal ettiğimiz için 40 tl yansıtıyorlar.
Telekoma sözüm yok, fırsat vermişler milleti dolandırıyor. Sözüm ülke halkının iletişim kanallarını özelleştiren vatan haini zihniyete. Halkın vergileri ile yapılmış, halkın malı olan temel bir kurumu kan emicilere, hemde hiç takip etmeden peşkeş çeken vatan hailnlerine.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
BTK'ya şikayet ettin mi? Bunlara fırsat vermeyin. Hiç vakit kaybetmeden şikayet et.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Abonelik iptali ücreti ne? Bu soygunculuktan başka birşey değil dediğiniz gibi. İlgili yerlere şikayetinizi dile getirin.

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Bu malum kuruluşun insanlara yaptıkları akıllara zarar düzeyde.. Ev telefonunu iptal ettirmiştim senenin başlarında. Bana 2,3 ay sonra bile 29 , 30 tl gibi rakamları yansıtarak fatura gönderdiler :) Şaka gibi ama böyle.. Hiçbir şekilde hukuki dayanağı da yok, arayınca yok bir ay önceki bedel bir sonraki aya yansıtılıyor vs gibi laflarla size savunma yapmaktan baska hiçbir şey demiyorlar. Üstelik taahhüdü bile yok hadi kılıf o diyeceğim de o da yok. Taahhütsüz. Hiç alo denmediği konuşulmadığı halde 30-40 tl fatura geliyor. Ödemediğim için katlanmış ve 1000 tl den fazla borcu cıktı ödedim ve ondan sonra İptal ettikten sonraki ay 90 tl civarında bir rakam daha çıkardılar. En son 40 tl civarı bir rakam daha cıkardılar. Bunları göz göre göre yapıyorlar. Bunun adını siz koyun?! Bu paraları insanlara nasıl ne hakla cıkarıyorlar göz göre göre.. Kimisi ugrasmak istemiyor el mahkum diye ödüyor fakat şikayet edilse kimi nereye şikayet edeceksiniz? Bir sonuc almak icin de aylar gecer su karısık dönemde üstelik..YAZIK!

fanatik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
OPO
Konular
4
al birini vur ötekine..biri 2 birim kaptırıyorsa digeri 5 birim kaptırıyor .. sonucta hep sinirlenen hakkı gasp edilen tüketici oluyor.
ülkede kimi kime şikayet ediceksinki orasıda ayrı bir olay zaten... genellemede coğumuz yeter basımdan gitisn bitsinde kurtulayım ugrasmamak ıcın en sonunda cıkardıkları rakamları ödüyoruz.

abone kapmak ıcın güllük gülistanlık görünüp .zira herhangi bir ayrılma istendiginde veya yıllarca müşterisi olup biraz daha indirim istendiginde tavırlar tamamen değişebiliyor.

Köklü sağlam bir rakip gelemediki karsılarına, bir superonline fiber var oda heryerde yok ayrıyetten onun icinde cok tartısma geziyor nette.

is_mail

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
mi4 lte
Konular
1
Kimi kime şikayet edeceksin zihniyeti armut piş ağzıma düş zihniyetidir, burda bir özel teşebbüsten bahsediyoruz, turkcell bana yanlışlıkla çift fatura kesmesine rağmen tüketici heyetiyle sildirdim, garanti kapsamında değil denen tv için panel değişimi yaptırdım(tüketici hak. hey), 2 yıllık telefonu iade edip paramı aldım bu konularda özel ilgili de değilim, sadece bana tanınan hakları kullanıyorum ve buraya çıkıp bu saçmalıklar üzerinden siyaset yapmıyorum zira burası yeri değil.

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
Bu malum kuruluşun insanlara yaptıkları akıllara zarar düzeyde.. Ev telefonunu iptal ettirmiştim senenin başlarında. Bana 2,3 ay sonra bile 29 , 30 tl gibi rakamları yansıtarak fatura gönderdiler :) Şaka gibi ama böyle.. Hiçbir şekilde hukuki dayanağı da yok, arayınca yok bir ay önceki bedel bir sonraki aya yansıtılıyor vs gibi laflarla size savunma yapmaktan baska hiçbir şey demiyorlar. Üstelik taahhüdü bile yok hadi kılıf o diyeceğim de o da yok. Taahhütsüz. Hiç alo denmediği konuşulmadığı halde 30-40 tl fatura geliyor. Ödemediğim için katlanmış ve 1000 tl den fazla borcu cıktı ödedim ve ondan sonra İptal ettikten sonraki ay 90 tl civarında bir rakam daha çıkardılar. En son 40 tl civarı bir rakam daha cıkardılar. Bunları göz göre göre yapıyorlar. Bunun adını siz koyun?! Bu paraları insanlara nasıl ne hakla cıkarıyorlar göz göre göre.. Kimisi ugrasmak istemiyor el mahkum diye ödüyor fakat şikayet edilse kimi nereye şikayet edeceksiniz? Bir sonuc almak icin de aylar gecer su karısık dönemde üstelik..YAZIK!

bana da benzer bi şekilde fatura çıkardılar inat ettim ödemedim hala da duruyor arada telefona mesaj atıyolar bu numarada bu kadar borcunuz var diye ama hiç umurumda değil :D

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
bana da benzer bi şekilde fatura çıkardılar inat ettim ödemedim hala da duruyor arada telefona mesaj atıyolar bu numarada bu kadar borcunuz var diye ama hiç umurumda değil :D
Başınıza bela olur, avukata veriyorlar faiz biner haberiniz olsun ve her gün o borc katlanıyor.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Burada firmaların yanında bizlerde de büyük hatalar var. Bizlerin de biraz bilinçli olmamız gerekiyor. Mesela internet hizmetlerinde kullandığınız internetin ücreti bir sonraki ay ödendiği doğrudur. Yani bu ay aldığımız hizmet için önümüzdeki ay fatura kesilir. Son ödeme günü falan derken bu 1,5 ayı bulur. Yani bu bilgi firmaların bahaneleri değildir.
Ttnet, kendinden beklenmeyecek müşteri odaklı hizmetler de verebiliyor. Geçen sene E-devlet'ten sorgulama yaptığımda Ttnet'in bana 25 küsur TL borcu olduğunu gördüm. 2014 yılında yaptığım bir aboneliği 12 ay sonra kampanya bitmesi ve teknik sebepler yüzünden aynı şekilde uzatılması mümkün olmadığı için iptal edip 2015 yılında yeniden abonelik yapmıştım. Bu iptal edilen abonelik yüzünden şimdi yazması uzun olacak bazı sorunlar olmuş ve çözülmüştü. İşte bu sırada bana 25 küsur TL iade etmişler. Ama hesabım kapandığı için benden banka hesap numarası bekliyorlarmış. Hesap numaramı bildirdim ve 2 gün sonra hesabıma yatırıldı.

Herkese tavsiyem, mutlaka E-devlet üzerinden aboneliklerinizi ve borç alacak durumlarınızı kontrol edin.

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt