Yardım Türk Telekom Volte ve Wowifi sorunsalı

ercaneren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
REDMI NOTE 9PRO
Konular
1
Merhabalar

Hattı Türktelekom fauralı olup Note 9 pro da volte ve wowifi yi aktif edebilen var mı? Varsa yardım rica ederim.

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
İyi aksamlar.
Bende kendi aktif oldu akşam üstü gelen güncellemeyi yükleyip cihazı yeniden başlattım aktifdi. Ama kullanımda aktif mi bakmadım daha.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende de açık orası hatta mobil veri açınca logosu da geliyor

Oyla:

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Teorik olarak açmış olabilirsiniz ancak pratikte kullanmanız imkansız. Çünkü telefonunuz Telekom wifi arama destekleyen cihazlar içinde yok. Operatör üzerinden etkinleştirme ihtimalinizde sıfır. Tersine wifi aramayı açtığınız için garip hata mesajları alabilirsiniz. "Vlan açın" gibi.

Benim telefonum (note 9s) desteklenen cihazlar içerisinde olmasına rağmen "telefonunuzun desteği yok" deyip etkinleştirmeyi kabul etmiyor. Forumda bir arkadaştan duydum. Şikayet oluşturunca onunkini düzeltmişler. Bende şikayet oluşturdum henüz inceleniyor diyor. 10 gün içinde müspet menfi bir cevap vermek zorunda bakalım.
acaba şikayet oluşturduğunuz yeri ve nasıl bir şikayet gönderdiğinizi paylaşabilir misiniz

Oyla:

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Türk telekom sitesine bilgisayardan giriş yapın (telefonda çoğu kez sıkıntı çıkar) . Online işlemlere girmeniz gerekiyor bunun için şifre alın. Online işlemlerde "bize ulaşın" diye bir bölüm var orada şikayet oluşturma bölümü var. Şifreyle girilen bir kısım olduğu için link veremiyorum ama bulursunuz zaten.

Ben kısaca şöyle dedim. Sitenizde note 9s wifi arama desteklenen telefonlar listesinde var. Ancak aktif etmek istediğimde "desteklenmeyen cihaz" diye mesaj geliyor. Ya servisi açın olmuyorsa sitenizden note 9s telefonu desteklenen telefonlar listesinden kaldırın. :P

EDİT : Şifre girmedende linke ulaşılabiliyormuş :D
Teşekkürler :)

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
Merhabalar

Hattı Türktelekom fauralı olup Note 9 pro da volte ve wowifi yi aktif edebilen var mı? Varsa yardım rica ederim.
Öncelikle telefonundan ayarlar - sim kartlar ve mobil ağlar kısmına gel kullandığın sim karta tıkla çıkan menüde VoLTE kullan ve Wi-Fi kullanarak arama yapın seçeneği yok ise.
Arama ekranına önce *#*#86583#*#* bu kodu yaz aşağıda VoLTE carrier check was disabled diye bir uyarı cıkıcak daha sonra *#*#869434#*#* bunu yaz ve aşağıda yine VoWiFi carrier check was disabled diye bir uyarı çıkıcak şimdi az önceli sim kart menüsüne geri döndüğünde fotoğraftaki seçenekler görünücektir volte ve vowifiyi etkinleştir ordan ve en alttaki ağ tercihlerinden wifi tercih et'i seç daha sonra telefonunu uçak moduna al wifiyi aç 2 dakika kadar bekleyip arama yapmayı dene ben bu şekilde çözdüm benim hattım vodafone ama turktelekomdada olacağını düşünüyorum.

Oyla:

ercaneren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
REDMI NOTE 9PRO
Konular
1
Öncelikle telefonundan ayarlar - sim kartlar ve mobil ağlar kısmına gel kullandığın sim karta tıkla çıkan menüde VoLTE kullan ve Wi-Fi kullanarak arama yapın seçeneği yok ise.
Arama ekranına önce *#*#86583#*#* bu kodu yaz aşağıda VoLTE carrier check was disabled diye bir uyarı cıkıcak daha sonra *#*#869434#*#* bunu yaz ve aşağıda yine VoWiFi carrier check was disabled diye bir uyarı çıkıcak şimdi az önceli sim kart menüsüne geri döndüğünde fotoğraftaki seçenekler görünücektir volte ve vowifiyi etkinleştir ordan ve en alttaki ağ tercihlerinden wifi tercih et'i seç daha sonra telefonunu uçak moduna al wifiyi aç 2 dakika kadar bekleyip arama yapmayı dene ben bu şekilde çözdüm benim hattım vodafone ama turktelekomdada olacağını düşünüyorum.
Hocam dediklerinizi yaptım ancak çok bir yere varamadım. ama birtane Iphone 6s ile 5555 e Volte ve Wifi Arama mesajları attım. sistemde bu şekilde açabildim. sonrasında *#*#86583#*#* ve *#*#869434#*#* yaparak ayarları aktif ettim. volte şu anda çalışıyor ancak woifi çalışmıyor. telekoma şikayet yazdım. az önce aradılar konuştuk konuyu araştırıp size dönüş yapacağız dediler.

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
Hocam dediklerinizi yaptım ancak çok bir yere varamadım. ama birtane Iphone 6s ile 5555 e Volte ve Wifi Arama mesajları attım. sistemde bu şekilde açabildim. sonrasında *#*#86583#*#* ve *#*#869434#*#* yaparak ayarları aktif ettim. volte şu anda çalışıyor ancak woifi çalışmıyor. telekoma şikayet yazdım. az önce aradılar konuştuk konuyu araştırıp size dönüş yapacağız dediler.
vowifi de nasıl bir sorun var acaba ? telefonu uçak moduna alıp wifiyi açıp arama yapamıyormusunuz ?

Oyla:

ercaneren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
REDMI NOTE 9PRO
Konular
1
vowifi de nasıl bir sorun var acaba ? telefonu uçak moduna alıp wifiyi açıp arama yapamıyormusunuz ?
Az once Türktelekom Online İşlemleri yükledim. Ayarlar bölümde wowifi bölümünü aktif ettim. Şu anda çalışıyor. Uçak modunda arama da yapabiliyor arama da geliyor. Teşekkürler hocam yardımların için.

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
Az once Türktelekom Online İşlemleri yükledim. Ayarlar bölümde wowifi bölümünü aktif ettim. Şu anda çalışıyor. Uçak modunda arama da yapabiliyor arama da geliyor. Teşekkürler hocam yardımların için.
Rica ederim hayırlı olsun

Oyla:
Üst Alt