Babama gelmiş bana gelmemis 
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sabah, 8 GB görünce fark etmeden paket mi aldım diye kıllandım. Sonra hediye olduğunu sadece öğrencilere değil tüm abonelere verilmiş olmasından da mutlu oldum.Babama gelmiş bana gelmemis
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
EBA yazıp 5555 gönderip sadece 3gb alabildimSabah, 8 GB görünce fark etmeden paket mi aldım diye kıllandım. Sonra hediye olduğunu sadece öğrencilere değil tüm abonelere verilmiş olmasından da mutlu oldum.
Ben bir işlem yapmamıştım. Tekrar mesaj gönderin belki güncellenir.EBA yazıp 5555 gönderip sadece 3gb alabildim![]()
Hocam bilgilendirme için teşekkürler.Sadece EBAda geçerli olacak bu bilginiz olsun.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim.Hocam bilgilendirme için teşekkürler.Uyarınız iyi oldu, hayallerimizi ve sevincimizi kursağımızda da koysa da
![]()
Amaçta bu olabilir diye düşünüyorum, bol keseden kıyak algısıyla, kotaları aşırıp, iki yanaktan öpücük.Rica ederim.malumunuz çoğu kişi bunu kullanırım diye mevcut İnternetini bitirecek. En azından uyaralım. hayal kırıklığı için üzgünüm
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mantıklı. Yoksa neden eba ile ilgisi olmayan kişiye de tanımlama yapsınlar.Amaçta bu olabilir diye düşünüyorum, bol keseden kıyak algısıyla, kotaları aşırıp, iki yanaktan öpücük.![]()