Yardım Türk telekom 4.5 g whatsapp görüntülü konuşma

• Konbuyu başlatan E.D
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 398

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu beta 21.2.3
Telefon Modeli
Mi 9
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar. Arkadaşlar bugün mobil veriden wp dan görüntülü konuşma yapamıyorum. Ne 3 g ne 4.5 g arama yapılıyor ama görüntü yok. Arada geliyor kesik kesik sonra gidiyor. Ama nette gezerken bir problem yok. Wifi üzerinden görüşürkende bir sıkıntı yok hatlardan kaynaklı olabilirmi?

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Selamlar. Arkadaşlar bugün mobil veriden wp dan görüntülü konuşma yapamıyorum. Ne 3 g ne 4.5 g arama yapılıyor ama görüntü yok. Arada geliyor kesik kesik sonra gidiyor. Ama nette gezerken bir problem yok. Wifi üzerinden görüşürkende bir sıkıntı yok hatlardan kaynaklı olabilirmi?
Hız testi sitelerinden hızınızı ölçmeyi denediniz mi aceba ? Veyahut Modlu Whatsapp mi kullanıyorsunuz , modlu Whatsapp kullaniyorsaniz normal Whatsapp ile deneyin .

Oyla:

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Hızda vs. Bir sorun yok hocam modlu değil standart aynı şekilde telegram ilede 3g ve 4.5 g de konuşamıyorum. Wifiye geçmem gerekiyor. Anlayamadım neden olduğunu.

Oyla:

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Hızda vs. Bir sorun yok hocam modlu değil standart aynı şekilde telegram ilede 3g ve 4.5 g de konuşamıyorum. Wifiye geçmem gerekiyor. Anlayamadım neden olduğunu.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ayarlar >Uygulamalar>Uygulamalari Yönet>Whatsapp i seçin veri kullanımını kısıtla bölümü resimdeki gibi mi resimdeki gibi değilse bu şekilde deneyin.

• Beğen
Tepkiler: E.D
Oyla:

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Sorun başka hocam sanırım ayarlarda bir sıkıntı yok. Silip yeniden yükledim oda çare olmadı tt kullananlarda bugün bu sorun varmı onu öğrenmek lazım.

Oyla:

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Sorun başka hocam sanırım ayarlarda bir sıkıntı yok. Silip yeniden yükledim oda çare olmadı tt kullananlarda bugün bu sorun varmı onu öğrenmek lazım.
Hocam Whatsapp paketiniz felan mi var aceba ? Bazen böyle sorunlara yol açıyor .

Oyla:

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Yok hocam 15 gb paket var. Dediğim gibi internette her hangi bir sorun yok şuan 4.5g bağlıyım.Herşey normal sadece whatsapp ve telegram görüntülü aramalarda sorun var . Kameradan desem bir sıkıntı yok foto video vs. Sorunsuz. Gcam i silidim acaba çakışma olabilirmi diye birşey değişmedi.

Oyla:
Üst Alt