Sohbet türk olmama rağmen konuşmamın farklı olduğu söylenmesi

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
xiaomi 15 ultra
Konular
138
Evet, Türk olmama rağmen ve maalesef başka dil bilmememe rağmen insanlar hep nerelisin vs soruyor sanki yurtdışından gelip türkçe öğrenmişsin gibi diyolar ve bu durum canımı sıkmaya başladı. aslında diksiyon olarak çalışıyorum çünkü R L peltekliği var buna rağmen böyle yorumlar canımı sıkıyor nasıl bu durumu düzeltebilirim?

Son düzenleme:

f0re1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
19
Yani üzücü bi durum olabilir senin için, R ve L harflerinde peltekliğiniz varsa konunun uzmanıyla konuşmanızda fayda var. Ayrıca diksiyon dersleri alabilirsiniz yardımı olacaktır. İnsanların ne dediğine çok takılmayın. Ya da bi çözüm yoluda insanları trollemek olacaktır. Bunlar nacizane kendi fikirlerim

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
xiaomi 15 ultra
Konular
138
Yani üzücü bi durum olabilir senin için, R ve L harflerinde peltekliğiniz varsa konunun uzmanıyla konuşmanızda fayda var. Ayrıca diksiyon dersleri alabilirsiniz yardımı olacaktır. İnsanların ne dediğine çok takılmayın. Ya da bi çözüm yoluda insanları trollemek olacaktır. Bunlar nacizane kendi fikirlerim
aslında diksiyon için çoktandır tekerleme çalışması yapıyorum da bi ağız var sanırım ondan dolayı farklı yerden gelmişim gibi yorum yapıyolar :) geçen birisi danilo gibi konuşuyorsun dedi :))

f0re1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
19
aslında diksiyon için çoktandır tekerleme çalışması yapıyorum da bi ağız var sanırım ondan dolayı farklı yerden gelmişim gibi yorum yapıyolar :) geçen birisi danilo gibi konuşuyorsun dedi :))
Hocam valla bu duruma bozulmak yerine hafif dalga konusu yaparsan hem ortamlarda sempatik görünürsün hemde kendinle barışk havası verirsin

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
xiaomi 15 ultra
Konular
138
Hocam valla bu duruma bozulmak yerine hafif dalga konusu yaparsan hem ortamlarda sempatik görünürsün hemde kendinle barışk havası verirsin
teşekkürler hocam aslında ben çok kafama takmıyodum da başka şehire gelince herkes aynı şeyi sordukça artık sinirlerime dokundu

f0re1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
19
teşekkürler hocam aslında ben çok kafama takmıyodum da başka şehire gelince herkes aynı şeyi sordukça artık sinirlerime dokundu
Takılmamaya çalışın hocam bizim insanımız patavatsızdır heryerde insanların farklılıklarını pat diye söylerler. Kiloluya kilolusun derler, zayıfa zayıfsın derler nezaketten bi haberler

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
xiaomi 15 ultra
Konular
138
Takılmamaya çalışın hocam bizim insanımız patavatsızdır heryerde insanların farklılıklarını pat diye söylerler. Kiloluya kilolusun derler, zayıfa zayıfsın derler nezaketten bi haberler
haklısınız teşekkür ediyorum

cantara31

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
433
Madem yeni şehre taşındınız kimse tanımıyor, Roma doğumluyum, çocukluğum Paris'te geçti o yüzden diksiyonum hala biraz bozuk, düzeltmeye çalışıyorum dersiniz :D

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Madem yeni şehre taşındınız kimse tanımıyor, Roma doğumluyum, çocukluğum Paris'te geçti o yüzden diksiyonum hala biraz bozuk, düzeltmeye çalışıyorum dersiniz :D
Kendimden örnek vereyim bana hep biraz İtalyan a benziyorsun dediler ,artık bende evet diyorum atalarım Lazio dan gelme falanci zaman vs. Gülüp geçiyoruz
Selametle

Skorpi34

Yaşlı ve yorgun :-(
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Kendimden örnek vereyim bana hep biraz İtalyan a benziyorsun dediler ,artık bende evet diyorum atalarım Lazio dan gelme falanci zaman vs. Gülüp geçiyoruz
Selametle
Ciao fratello mio, come stai?

Gesendet von meinem Schajomi Legend mit Tapatalk

Üst Alt