Recovery Tüm Xiaomi Cihazlara Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı - Beta V2 Güncellendi.

schudden

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
REDMİ NOTE 7
Konular
1
Beyler bu hatayı alıyorum cihazı sıfırladım kilit ekranında kaldım bootloaderin açık olup olmadığını bilmiyorum herhalde kapalı olduğu için yüklenmiyor telefonu açamadığım içinde bootloaderi aktif edemiyorum nasıl bir yol izlemem gerekir

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Varol73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Mi8
Konular
3
Selamün aleyküm cümleten benim mi 8 bi türlü twrp yükleyemedim telefon açıkken program üzerinden otomatik fasboot moduna da alıyor ama twrp yazmıyor yardımcı olur musunuz teşekkür ederim

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
14

Ufak tefek hatalarımız olabilir sizlerde geri bildirimler yaparsanız bu sorunları güncelleriz. Ayrıca yeni model isteklerini yorum atarak bildirirseniz onları da ekleriz.

- Bu aracı kullanmak için bootloader kilidiniz açık olmalıdır.

* Araç sizin yerinize tüm yükleme işlemlerini yapıyor. Yapmanız gereken talimatları okumak ve model/sürüm bilgilerinizi doğru olarak seçmektir.

* Eğer bir kez TWRP dosyasını indirdiyseniz indirme işlemini atlayabilirsiniz. Unutmayın ki son indirdiğiniz TWRP her zaman hafızada kalır ve o dosyayı sürekli olarak yükleyebilirsiniz. Tekrar indirmenize gerek kalmaz. Ama farklı bir model için yükleme yapacaksanız yeni indirme yapmayı unutmayınız.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Yapımda Emeği geçenler;

By.TRabZonLu™
- yazılımın yapılmasında bana destek olan kaynak dosyasının sahibi, ayrıca test aşamasını sürdü.
cantara Tüm gerekli TWRP dosyalarının upload edilmesini sağlayan sayın Admin'ime teşekkür ederim.
@Tüm MIUI Türkiye Yönetimine, yazılımın her aşamasını test ettikleri için teşekkür ederim.

Önemli Not: İstenen eyleme geçerli iş durumunda izin verilmiyor. İş salt okunur. İş iptal edilmiş veya aktarımını tamamlamış olabilir gibi indirme hatası alırsanız bu hata değildir işleme devam ediniz.

ÖNEMLİ NOT 2 : Note 8, Note 8 Pro ve Mi 8 Lite modelleri yazılımdan çıkarılmıştır.

ÖNEMLİ NOT 3 : Bilgisayarı virüs olarak görenler sadece TWRP.zip yazan dosyayı indirin zip içinden çıkarın ve direk olarak C/ dizini içine atın. twrp-yukleme.bat dosyasını çalıştırın.

Güncelleme 08.12.19

- İngilizce dil seçeneği eklendi.
- Note 6 pro ve mix2 modellerindeki sorun giderildi

Güncelleme 07.12.19
- V2 versiyonu yayınlandı.
- Her seferinden yeniden dosya indirmenize gerek yok. Araç kendi kendini her açılışta güncelleyecektir.

Güncelleme 06.12.19
Yenilikler
- Redmi Note 8 Ffficial TWRP eklendi.
- Redmi 5 Plus Orange fox ve Official TWRP eklendi
- Mi8se modeli için ayrıntılı TÜM TWRP 'lereklendi.

Güncelleme 05.12.19 07:42
MIUI Türkiye_Twrp_aracı_V1.zip
Note 12 pro 5g için twrp var mıdır

karya48

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
14
Sağolun ama ben ruby 12 pro 5g nin twrp sini sormuştum.

Üst Alt