Recovery Tüm Xiaomi Cihazlara Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı - Beta V2 Güncellendi.

behram

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
behram
Cihazım
mi9 se
Konular
0
mi9 se cihazıma doğru yapmama rağmen olmadı twrp önceden çok fazla yükledim biliyorum neyin nasıl olduğunu ve android ekranında kalıyor ve telefon açılmıyor başka twrp kurduğum zaman açılıyor ama belirli bir süre sonra telefon tekrar kapanıyor wipe yapmadan çözmemin yolu yok mudur

Hanamici

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUNUS
Cihazım
Redmi note 7
Konular
6
İlk versiyon'da error: cannot load 'recovery-TWRP-3.3.1-1031-REDMI_NOTE7 hatası aldım sürekli c'ye taşıdım malesef düzelmedi

Bu yeni versiyon'da ise cihaza yaziliyor'da kalıyor 3 4 defa denemem rağmenbir türlü sorunu çözemiyorum varmı yardımcı olabilecek birsi arkadaşlar.

Daha önce sorunsuz yapardım bu işlemi artık yapamiyorum.

dukkanmaill

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Omer
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
0

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ufak tefek hatalarımız olabilir sizlerde geri bildirimler yaparsanız bu sorunları güncelleriz. Ayrıca yeni model isteklerini yorum atarak bildirirseniz onları da ekleriz.

- Bu aracı kullanmak için bootloader kilidiniz açık olmalıdır.

* Araç sizin yerinize tüm yükleme işlemlerini yapıyor. Yapmanız gereken talimatları okumak ve model/sürüm bilgilerinizi doğru olarak seçmektir.

* Eğer bir kez TWRP dosyasını indirdiyseniz indirme işlemini atlayabilirsiniz. Unutmayın ki son indirdiğiniz TWRP her zaman hafızada kalır ve o dosyayı sürekli olarak yükleyebilirsiniz. Tekrar indirmenize gerek kalmaz. Ama farklı bir model için yükleme yapacaksanız yeni indirme yapmayı unutmayınız.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Yapımda Emeği geçenler;

By.TRabZonLu™
- yazılımın yapılmasında bana destek olan kaynak dosyasının sahibi, ayrıca test aşamasını sürdü.
cantara Tüm gerekli TWRP dosyalarının upload edilmesini sağlayan sayın Admin'ime teşekkür ederim.
@Tüm MIUI Türkiye Yönetimine, yazılımın her aşamasını test ettikleri için teşekkür ederim.

Önemli Not: İstenen eyleme geçerli iş durumunda izin verilmiyor. İş salt okunur. İş iptal edilmiş veya aktarımını tamamlamış olabilir gibi indirme hatası alırsanız bu hata değildir işleme devam ediniz.

ÖNEMLİ NOT 2 : Note 8, Note 8 Pro ve Mi 8 Lite modelleri yazılımdan çıkarılmıştır.

Güncelleme 08.12.19

- İngilizce dil seçeneği eklendi.
- Note 6 pro ve mix2 modellerindeki sorun giderildi

Güncelleme 07.12.19
- V2 versiyonu yayınlandı.
- Her seferinden yeniden dosya indirmenize gerek yok. Araç kendi kendini her açılışta güncelleyecektir.

Güncelleme 06.12.19
Yenilikler
- Redmi Note 8 Ffficial TWRP eklendi.
- Redmi 5 Plus Orange fox ve Official TWRP eklendi
- Mi8se modeli için ayrıntılı TÜM TWRP 'lereklendi.

Güncelleme 05.12.19 07:42
MIUI Türkiye_Twrp_aracı_V1.zip

hocam redmi note 8 için twrp ve custom rom yükleyeceğim. Nasıl bir yol izlemeliyim.

Tutak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tutak
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
0

Ufak tefek hatalarımız olabilir sizlerde geri bildirimler yaparsanız bu sorunları güncelleriz. Ayrıca yeni model isteklerini yorum atarak bildirirseniz onları da ekleriz.

- Bu aracı kullanmak için bootloader kilidiniz açık olmalıdır.

* Araç sizin yerinize tüm yükleme işlemlerini yapıyor. Yapmanız gereken talimatları okumak ve model/sürüm bilgilerinizi doğru olarak seçmektir.

* Eğer bir kez TWRP dosyasını indirdiyseniz indirme işlemini atlayabilirsiniz. Unutmayın ki son indirdiğiniz TWRP her zaman hafızada kalır ve o dosyayı sürekli olarak yükleyebilirsiniz. Tekrar indirmenize gerek kalmaz. Ama farklı bir model için yükleme yapacaksanız yeni indirme yapmayı unutmayınız.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Yapımda Emeği geçenler;

By.TRabZonLu™
- yazılımın yapılmasında bana destek olan kaynak dosyasının sahibi, ayrıca test aşamasını sürdü.
cantara Tüm gerekli TWRP dosyalarının upload edilmesini sağlayan sayın Admin'ime teşekkür ederim.
@Tüm MIUI Türkiye Yönetimine, yazılımın her aşamasını test ettikleri için teşekkür ederim.

Önemli Not: İstenen eyleme geçerli iş durumunda izin verilmiyor. İş salt okunur. İş iptal edilmiş veya aktarımını tamamlamış olabilir gibi indirme hatası alırsanız bu hata değildir işleme devam ediniz.

ÖNEMLİ NOT 2 : Note 8, Note 8 Pro ve Mi 8 Lite modelleri yazılımdan çıkarılmıştır.

Güncelleme 08.12.19

- İngilizce dil seçeneği eklendi.
- Note 6 pro ve mix2 modellerindeki sorun giderildi

Güncelleme 07.12.19
- V2 versiyonu yayınlandı.
- Her seferinden yeniden dosya indirmenize gerek yok. Araç kendi kendini her açılışta güncelleyecektir.

Güncelleme 06.12.19
Yenilikler
- Redmi Note 8 Ffficial TWRP eklendi.
- Redmi 5 Plus Orange fox ve Official TWRP eklendi
- Mi8se modeli için ayrıntılı TÜM TWRP 'lereklendi.

Güncelleme 05.12.19 07:42
MIUI Türkiye_Twrp_aracı_V1.zip

Note 9pro eklendi mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redmi note 9 pro eklendi mi ?

Casper48

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramil
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
7
Merhaba Arkadaşlar Cihaz Redmi note 7. Cihaz Fastboot yazıb kalmış usb bilgisayara baglanmyor şarj olmyor.Yardım lutven

cemalettin31

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Red mi note 8
Konular
0
Hocam Xiaomi red mi note 8 pro cihazıma twrp yapamadım yardımcı olur musunuz?

ie722012

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim Hali
Cihazım
Xiaomi Mi 9Tpro
Meslek
Grafiker
Konular
7
Herşeyi yaptım cihaz fasboot moduna giriyor usb kabloda bağlı fakat şu hatayı alıyorum

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Herşeyi yaptım cihaz fasboot moduna giriyor usb kabloda bağlı fakat şu hatayı alıyorum
Mi 9T bölümündeki twrp yi kullanın

Üst Alt