- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- xiaomi not10
- Konular
- 10
Hocam herseyi otomatik mi yüklüyor hiç birsey yapmamiza gerek kalmiyormu onu anlamadım
Hocam tam olarak ne yapmak istediğinizi (eu rom mu yükleyeceksiniz, root yapacak mısınız?) Mevcut olarak hangi romu kullandığınızı bilmiyorum ne yapmak istiyorsanız belirtseniz size bu süreçten sonra atılacak adımlarda yardımcı olacak çok arkadaşımız olacaktır.işlemlerin aynısını yaptım ve cihaz sürekli twrp ekranında ne yapmam gerekiyor
Dün benimde başıma geldi başka bir twrp yükleyin düzeliyorişlemlerin aynısını yaptım ve cihaz sürekli twrp ekranında ne yapmam gerekiyor
Hocam tam olarak ne yapmak istediğinizi (eu rom mu yükleyeceksiniz, root yapacak mısınız?) Mevcut olarak hangi romu kullandığınızı bilmiyorum ne yapmak istiyorsanız belirtseniz size bu süreçten sonra atılacak adımlarda yardımcı olacak çok arkadaşımız olacaktır.
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 9 LİTE den yazıldı.
Dün benimde başıma geldi başka bir twrp yükleyin düzeliyor
Sorunu çözdüm araştırarak Biraz hocam twrp ekranında takılı kaldıydı wipedan format falan yaptım sonra eu rom indirdim install falan yaptım ama sorunu çözdüm çok şükür zor oldu a
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi hayırlı olsun hocam sevindim.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sorunu çözdüm araştırarak Biraz hocam twrp ekranında takılı kaldıydı wipedan format falan yaptım sonra eu rom indirdim install falan yaptım ama sorunu çözdüm çok şükür zor oldu ama biraz kusura bakmayın hocam biraz anlatma konusunda iyi değilimdireu rom yükledim en sonunda ZENGİN TedMosby