Soru Tüm üyelere selamlar.

duman65

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet duman
Cihazım
MI MIX
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. yaklaşık bir aydır Xiaomi mi mix kullanıcısıyım.. tesadüfen buldum bu forumu. çok faydalı bilgilere denk geldim. herkesin emeğine sağlık.

şuanda içinden çıkamadığım bir sorun var. 2 gündür telefonuma play storeden herhangi bir uygulama indiremediğim gibi, daha önce indirdiklerimi de güncellemeleri gelmiş olmasına rağmen güncelliyemiyorum.

MIUI 8.2.5.0 Kararlı sürümü gözüküyor şuan. ayrıca android 6.0.1 MXB48T

play storede ayarlar deyip en alta baktığımda cihaz sertifikasyonu bölümünde sertifikalı değil ibaresi mevcut. Bu konulardan anlayan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi? saygılar

Son düzenleme:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Merhaba arkadaşlar. yaklaşık bir aydır Xiaomi mi mix kullanıcısıyım.. tesadüfen buldum bu forumu. çok faydalı bilgilere denk geldim. herkesin emeğine sağlık.

şuanda içinden çıkamadığım bir sorun var. 2 gündür telefonuma play storeden herhangi bir uygulama indiremediğim gibi, daha önce indirdiklerimi de güncellemeleri gelmiş olmasına rağmen güncelliyemiyorum.

MIUI 8.2.5.0 Kararlı sürümü gözüküyor şuan. ayrıca android 6.0.1 MXB48T

play storede ayarlar deyip en alta baktığımda cihaz sertifikasyonu bölümünde sertifikalı değil ibaresi mevcut. Bu konulardan anlayan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi? saygılar
aleyküm selam hoşgeldiniz linkte verdiğim konuya göz atın faydası olabilir. :)

Soru - Google Play Store Hatasi

Üst Alt