Yardım Tüm Reklamları Engellemek İstiyorum

sipahiysn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
47
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU STABİL12.0.3
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar adAway yükledim. Magiskten yetki izni verdim ama ona rağmen youtubede reklamları engelleyemiyor anlamadım neden böyle oluyor. Youtube ve chromede girdiğim tüm sitelerdeki reklamlar dahil kesin engellemek istiyorum. Aynı pc masaüstünde u block etkisi benzeri bir şey istiyorum tertemiz yapıyor. Şimdiden teşekkürler. angel~~

Miuier19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Miuier19
Cihazım
Redmi 8A
Konular
2
'' Chrome'' google' nin browseri ve kapalı kaynak kodlu. '' Brave Browser '' ise Chrome tabanlı ama Opensource ! Açık kaynak kodlu ! Üstelik adblock takviyeli.
Bilmem anlatabildim mi ?

Oyla:

Miuier19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Miuier19
Cihazım
Redmi 8A
Konular
2
Arkadaşlar adAway yükledim. Magiskten yetki izni verdim ama ona rağmen youtubede reklamları engelleyemiyor anlamadım neden böyle oluyor. Youtube ve chromede girdiğim tüm sitelerdeki reklamlar dahil kesin engellemek istiyorum. Aynı pc masaüstünde u block etkisi benzeri bir şey istiyorum tertemiz yapıyor. Şimdiden teşekkürler. angel~~
Google' yi kendi silahı ile vurmaya çalışmak abesle iştigal olur. Google Chrome ile Youtube' ye gireceksin, reklamları yok ederek Google' yi kazançsız bırakacaksın, öyle değil mi ? Bu çok yanlış ve isabetsiz bir yöntem ! Amacına böyle ulaşamazsın ! Root edilmiş bir rom' da ''Adaway' i '' ve ayarları yapılmış open source ( Açık kaynak kodlu ) '' Brave Browseri '' birlikte kullan. Bir dene bakalım.

Oyla:

Teaqaria

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Poco x3NFC
Konular
1
Hocam YouTube için Vanced uygulamasını kullanın.Tarayacı içi reklamlar için Mozilla tavsiye ederim.Mozilla indirip ublock origin eklentisini kurun

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210311-000703_Firefox.png
    Screenshot_20210311-000703_Firefox.png
    272,3 KB · Görüntüleme: 10
Oyla:

Miuier19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Miuier19
Cihazım
Redmi 8A
Konular
2
'' Newpipe '' de google ekipmanlarını ihtiva etmediği için youtube' de reklamsız izlettiriyor, dolayısı ile '' Vanced' e '' gerek kalmıyor. Üstelik '' Vanced '' ek uygulamalar ile birlikte yer kaplıyor, sistemi çorbaya çeviriyor. Bir üstteki yazımı uygulamadan teorik çözümlere itibar etme yanlışlığına düşmemenizi salık veriyorum. Sorunun kaynağı google ve google uygulamalırıdır... Yazdığım önerileri uygularsanız sorunu çözersiniz. Kolay gele !

Oyla:

sipahiysn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
47
Browser olarak '' Brave Browser '' kullanmaya ne dersin? Adaway ile birlikte bir kullan bakalım, reklam görecekmisin?
Adaway tek başına işe yaramamıştı ama şimdi brave browser ile beraber kullanınca engelledi gibi cidden :) Şimdi de YouTube önerinizi deneyeceğim bakalım.

Oyla:

sipahiysn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
47
'' Newpipe '' de google ekipmanlarını ihtiva etmediği için youtube' de reklamsız izlettiriyor, dolayısı ile '' Vanced' e '' gerek kalmıyor. Üstelik '' Vanced '' ek uygulamalar ile birlikte yer kaplıyor, sistemi çorbaya çeviriyor. Bir üstteki yazımı uygulamadan teorik çözümlere itibar etme yanlışlığına düşmemenizi salık veriyorum. Sorunun kaynağı google ve google uygulamalırıdır... Yazdığım önerileri uygularsanız sorunu çözersiniz. Kolay gele !
Hocam ne diyeyim ki cidden mükemmel. Ama sıkıntı şu browser bir tık daha hızlı olmalı zamanla gelişir umarım Chrome daha hızlı gibi. Newpipe da tek kelimeyle mükemmel reklam yok indirme serbest. Orada da youtubedeki abonelikleri mi aktarmaya çalıştım ama hemen gelmiyormuş sanırım biraz beklemem lazım anasayfasında saçma sapan şeyler çıkıyor takip etmediğim istemediğim onun da sıkıntısı o ama bakalım şimdilik iyi gibi. :)

Oyla:

Miuier19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Miuier19
Cihazım
Redmi 8A
Konular
2
Hocam ne diyeyim ki cidden mükemmel. Ama sıkıntı şu browser bir tık daha hızlı olmalı zamanla gelişir umarım Chrome daha hızlı gibi. Newpipe da tek kelimeyle mükemmel reklam yok indirme serbest. Orada da youtubedeki abonelikleri mi aktarmaya çalıştım ama hemen gelmiyormuş sanırım biraz beklemem lazım anasayfasında saçma sapan şeyler çıkıyor takip etmediğim istemediğim onun da sıkıntısı o ama bakalım şimdilik iyi gibi. :)
Brave Browser ayarlarını yaparsanız, dahada hızlanır. Piyasadaki en hızlı Browser '' Brave Browser' dir''. Chrome altyapısı üzerine kurulmuştur, open source' dur ve adblock donanımlıdır.

Oyla:

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Brave Browser ayarlarını yaparsanız, dahada hızlanır. Piyasadaki en hızlı Browser '' Brave Browser' dir''. Chrome altyapısı üzerine kurulmuştur, open source' dur ve adblock donanımlıdır.
Tamam bende kullanıyorum aktif olarak ancak bu kadar övülmelik bir tarayıcı diyemeyiz, download sorunları var brave de de.

Oyla:

Miuier19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Miuier19
Cihazım
Redmi 8A
Konular
2
Tamam bende kullanıyorum aktif olarak ancak bu kadar övülmelik bir tarayıcı diyemeyiz, download sorunları var brave de de.
Bende Download sorunu yok. İnternet bağlantımın download hızına uygun bir şekilde hızlı indiriyor. Hızlı çalışması Chrome' nin altyapısı üzerine inşa edilmesinden ve opensource olmasından kaynaklanıyor. Çok memnunum. Ayrıca opensource olduğu için güvenle surf yapıyorum ve reklamları engelliyor. Daha ne beklenilebilir ki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende Download sorunu yok. İnternet bağlantımın download hızına uygun bir şekilde hızlı indiriyor. Hızlı çalışması Chrome' nin altyapısı üzerine inşa edilmesinden ve opensource olmasından kaynaklanıyor. Çok memnunum. Ayrıca opensource olduğu için güvenle surf yapıyorum ve reklamları engelliyor. Daha ne beklenilebilir ki ?
chip.com.tr Brave' yi şöyle değerlendiriyor :

Brave, Android kullanıcılarına istediklerini verebilen alternatif tarayıcılardan biri. Modern tarayıcılarda bulunması gereken tüm özelliklere sahip; sıklıkla güncelleniyor ve oldukça hızlı çalışıyor. Önemli bir hayran kitlesine sahip olduğunu da söyleyelim...

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bunu denedim film izle dedim chromede bir siteye girdim reklamlar devam ediyor .
Korsan film izleme siteleri reklamlarını site içi bir bağlantı olarak gösteriyor. Bu yüzden reklam engelleyiciler algılamakta zorlanıyor

Oyla:
Üst Alt