Yardım Tüm MIUI Türkiye Ailesine Selamlar

• Konbuyu başlatan msy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 44
  • Görüntüleme 4K

Krnl386

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kernel
Cihazım
Xiaomi 14T
Meslek
Coder & Developer
Konular
40
Arkadaşlar Merhaba ;

Forumda yeni olduğumdan konu açamadım, direkt buradan yazıyorum. İnşallah kısa zamanda bende aranızda olacağım. Düşündüğüm telefon Mi5S Plus 64 GB. Bu ürünü çok araştırdım. Fakat nereden alacağımı bilemedim. Çok bilgiye sahip değilim. Telefon sizce nasıl? Haber kaynaklarında Muı ara yüz guncellemesinin 9' u çıkmış sanırım? Bu model bu güncellemeyi alacak mı? Desteğiniz ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim...

msy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi 6 (Yknda)
Konular
13
Arkadaşlar Merhaba ;

Forumda yeni olduğumdan konu açamadım, direkt buradan yazıyorum. İnşallah kısa zamanda bende aranızda olacağım. Düşündüğüm telefon Mi5S Plus 64 GB. Bu ürünü çok araştırdım. Fakat nereden alacağımı bilemedim. Çok bilgiye sahip değilim. Telefon sizce nasıl? Haber kaynaklarında Muı ara yüz guncellemesinin 9' u çıkmış sanırım? Bu model bu güncellemeyi alacak mı? Desteğiniz ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim...
Şimdiden hayırlı olsun. Cepport veya hepsiburada dan alabilirsiniz. MIUI9 güncellemesini alacak.

Krnl386

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kernel
Cihazım
Xiaomi 14T
Meslek
Coder & Developer
Konular
40
Şimdiden hayırlı olsun. Cepport veya hepsiburada dan alabilirsiniz. MIUI9 güncellemesini alacak.
Teşekkür ederim,

Tek bir sorum, bu modelin 64 GB olan versiyonu 4 GB RAM mi yoksa 3 GB' mı ..? Sitelerde farklı farklı görüyorum...

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17