Bencede çok şanslısın ben 3 hafta uğraştımBen hiç bir şey yapmadan 30 dakika sonra açmıştım. Sanırım şanslıyım bu konuda.
Bugün sabah redmi 5 plus cihazının bootlader kilidini açmak için "Geliştirici seçeneklerinden" mi cihazı ekle dedim ve 6-7 kere denememe rağmen "sim üzerinden internete bağlandığımda, cihaz bağlanılamadı tekrar dene" diye uyarı aldım. Sonuç olarak Xiaomi tooV2 son sürümünü indirdim oradan unlock yapmaya çalıştım ve "cihazın kayıtlı değil cihazını kaydet", uyarısı aldım. account.xiaomi.com adresine girip recovery phone dedim ve telefonuma gelen 8 haneli kodu girip onayladım. sonrasında XiaomitoolV2 üzerinden tekrar denediğimde anında "başarıyla unlock oldu" uyarısını aldım. xiaomitoolV2 üzerinden bunu yaparken telefonum fastboot moda aldım. elbette sorumluluk sana ait ve son sözü sen söylyeceksin ancak yaşadığım deneyimi paylaşmak istedim.malesef bende de olmadı mi 10t pro
Benim cihaz zaten kayıtlı olarak görünüyor.Numaramı kayıt yapmıştım.Ama bütün dediklerini yapmama rağmen 168 saat sonra açılacak diyor bende anlamadım açıkcası.Bugün sabah redmi 5 plus cihazının bootlader kilidini açmak için "Geliştirici seçeneklerinden" mi cihazı ekle dedim ve 6-7 kere denememe rağmen "sim üzerinden internete bağlandığımda, cihaz bağlanılamadı tekrar dene" diye uyarı aldım. Sonuç olarak Xiaomi tooV2 son sürümünü indirdim oradan unlock yapmaya çalıştım ve "cihazın kayıtlı değil cihazını kaydet", uyarısı aldım. account.xiaomi.com adresine girip recovery phone dedim ve telefonuma gelen 8 haneli kodu girip onayladım. sonrasında XiaomitoolV2 üzerinden tekrar denediğimde anında "başarıyla unlock oldu" uyarısını aldım. xiaomitoolV2 üzerinden bunu yaparken telefonum fastboot moda aldım. elbette sorumluluk sana ait ve son sözü sen söylyeceksin ancak yaşadığım deneyimi paylaşmak istedim.
Aynısı bendede oldu belki 1 ay belki 2 ama valla bu modlu uygulamayla çözüldü sürekli kayıt et basarilamadi yada saat sil baştan başladı en sonunda bu upload ettiğim dosyayla başardım sıkıntılı mevzu bu kilit mevzusu....Benim cihaz zaten kayıtlı olarak görünüyor.Numaramı kayıt yapmıştım.Ama bütün dediklerini yapmama rağmen 168 saat sonra açılacak diyor bende anlamadım açıkcası.
zaten klasik açma yöntemi bu. başka yöntem mi var? link ten indirilen uygulama ile denedim bi şey olmadı. telefon redmi note 9 pro.Merhabalar arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu bootloader kilidi malumunuz herkes için işkence gibi süre veriyordu ve siz beklemek zorunda kalıyordunuz......
internetten uzun uğraşlar sonucu bootloader kilidinin programında bir kaç degişiklik yaparak açmanın yolunu bulmuşlar ve sizinle bugün bunu paylaşmak istedim.......
siteden okuduguma göre note 7 - note 9- ve bir çok Mi cihazlarda denenmiş ve çalışır durumda bugün aynı şekilde denemem sonucu bende direk note 8 cihazımın kilidini açtım sürem olmasına ragmen......
Telefondaki Adımlar:
- Cihazımızın Ayarlar > Telefon Hakkında kısmına girip MIUI sürümüne 5 kere basıyoruz, geliştirici seçenekleri açılacaktır.
- Ayarlar > Ek ayarlar > Geliştirici seçenekleri kısmına girip “MI Kilit Açma/Durumu” seçeneğine giriyoruz.
- Bir uyarı çıkabilir, onaylıyoruz. Karşımıza “Hesap Ekle” butonu geliyor. Hesap ekle butonuna basıyoruz ve “Mi hesabı başarıyla eklendi” uyarısını gördüğümüzden emin oluyoruz. Eğer “Hesap eklenemedi” veya “Hata kodu -1” gibi hatalar alıyorsanız Mi hesabınıza giriş/çıkış yapıp tekrar deneyin.
Uygulamadaki Adımlar:
NOT: Herangibi bir sorunda MİUİ Ailesi Ve ben şahsım sorumlu degildir....
- Uygulamayı yükleyin
- Güncelleme yapmayın
- Hata verirse bir kaç kez deneyin....
Deneyim ve çalışıp çalışmadıgını bizimlede paylaşırsanız sevinirim...
LİNK:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu uygulama modlanmış uygulama yani program üzerinde değişiklik yapılmış güncelliyorlar arada akşam eve gidince alıntı olarak siteyi atarım....zaten klasik açma yöntemi bu. başka yöntem mi var? link ten indirilen uygulama ile denedim bi şey olmadı. telefon redmi note 9 pro.