- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
As soon as possible
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
As soon as possible
Hocam rom değiştirmek bana her daim hastalık gibi gelmiştir bırakmak çok ama çok zor. Eğer ki sabit kalabildiyseniz bir romda ne mutlu size. Durumunuz vahim değil bu hastalıktan kurtulduğunuz için tebrik edilesisinizHocam, benim de bir sorunum var, çözüm bulamıyorum...malumunuz bende Xiaomi'lerin Kral'ı var...daha yakın zaman öncesine kadar her hafta bir kaç rom denemekten helak oluyordum ve kernel kodları yayınlanmadığından, MIUI Bazlı romlara mahkumduk.Ocakta kodlar yayınlandı ve şu an yaklaşık 18 tane değişik AOSP rom mevcut ve bende bunların hiç birini deneme isteği oluşmadı.... Escobar1945 hocama çok yalvardım zamanında, Epic rom yapsın bize diye....sağolsun yaptı ve Şubat başından beri, romda en ufak bir kusur bulamadığımdan, herhangi bir değişikliğe gitme/yapma gereksinim duymuyorum...hatta RR bile yüklemedim....durumum vahim değilmi sizce de
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Teşekkür ederim, Allah Escobar1945 hocamdan razı olsun, O olmasaydı, hala her hafta değişik romlar yüklüyor olacaktımHocam rom değiştirmek bana her daim hastalık gibi gelmiştir bırakmak çok ama çok zor. Eğer ki sabit kalabildiyseniz bir romda ne mutlu size. Durumunuz vahim değil bu hastalıktan kurtulduğunuz için tebrik edilesisiniz