TTNet En Son Kepazeliği

• Konbuyu başlatan oruba
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 16
  • Görüntüleme 2K

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
İstanbula döndüğümde tekrardan internet aboneliği almak için ttnet'i aradım(başkasını arayamadığımdan, yoksa ne münasebet!!!...)
Oturduğunuz mahallede port kalmamış, o yüzden biz birşey yapamayız bölge müdürlüğüne gitmelisiniz dediler. Ok dedim giderim, isterseniz bi port alıp kendimde takabilirim, 3.köprü ve çamlıca bu kadar güzel olmuşken lafımı olur...(Bu çay bahçesinde çay isteyince çaycının dükkanda şeker kalmamış şu köşedeki bakkaldan şekerini kendin al demesi gibi birşey) bana port açın diye müdürlüğe neden ben gidiyorum, başvurumu al, bi zahmet port işiyledede sen ilgilen!!!
Neyse gittim bölge müdürlüğüne; aşağı bankolarda ev kadını kontenjanından istihdam edilmiş teyzelerin konudan bihaber olduğunu görünce, burada teknisyen, tekniker bir arkadaş yokmu diye tartışıp, bir üst kata çıkma hakkını elde ederek bu bölümüde geçtim. Burada bi save alsanız iyi olur, zira zor bölüm...
Teknisyen arkadaş bana durumu izah etti, spoiler içeriyor; 'fiber altyapıya geçiyoruz, o yüzden eski portları arttırmıyoruz, fiber kutularımızın çoğunun montajı tamam fakat elektrik kurumunda yönetmelik değişikliği olmuş, o yüzden kutuların enerjisini vermiyorlar. Siz başvurunuzu yapın 45 güne bağlanır internetiniz dedi. (45 gün onların dilinde, translate edersek 3-4 aya tekabül ediyor) Tam burada aklıma nedense Güven Kıraç'ın yüzü geldi!

Halk için özel öneme sahip, zarar etmesi sözkonusu olamayacak bir iletişim kurumunu özeleştirirken, tekel oluşturacak şekilde tek şirkete, halkı koruyan herhangi bir bağlayıcı sözleşme ve takip/ceza mekanizması olmadan 3 kuruşa satan ve bizi bu kepazeliklerle başbaşa bırakan vatan haini zihniyete uzun uzun lanet ettim...yüzüğün laneti üzerinizde olsun...

Bir önceki kepazeliği şu linkteki konuda yazmıştım.
Elimden yazmaktan başka birşey gelmediğinden, yoksa ne münasebet!!!...

http://forum.miuiturkiye.net/konu/turk-telekomun-son-kepazeligi.6359/

mustafa1935

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
3
Merhaba TTnet zede kardeşim
yeni yapılan bir binaya taşındım. ttnet e nakil için başvurdum.santralle aramızdaki 15 metrelik kablonun döşenmesi 6 ay sürdü,
etmediğim küfür,hakaret, beddua kalmamişti.sen yazınca aklıma geldi ve ürperdim resmen.
allah yardımcın olsun.
çekilecek çilen var kardeşim !!!!!!!!!!

krmakmn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
MI5
Konular
1
Bana 600 metre uzak mesafe hizmet veremeyiz dediler. 4000 lira para istediler benim üzerimden mahalleye hizmet verecekler. Bende ne kadar tanıdık var vazgeçiriyorum.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
Kardeşim buna benzer olayda benim başıma geldi sen direk Türk Telekom genel başkanın Tweet hesabına yaz durumu izah et hemen gelir bağlarlar
Ben bu şekilde işimi hallettim bir dene istersen

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
oruba
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Zamanında bende Bunlardan çok çektim. O yüzden ne TTNet, nede Avea Kullanmaya lânet ettim. Bi Adukent, bi Apargat çektim, Yaşasın Vodafone Diyorum :)

qqvecihii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BERKAN
Cihazım
Mİ5
Meslek
UÇAK TEK.
Konular
6
Valla büyük geçmiş olsun öylede güzel anlatmışsın ki gülsem mi ağlasam mı bilemedim :)
Adında TÜRK kelimesi geçen bir şirket bile bize ait değil malesef 8=)

burk86

kısa yazabilecek kadar cok vaktim yok
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
mi4 64gb
Meslek
Tercüman
Konular
18
Benzer bir şekilde kendilerine tüketici hakları mahkemesinden açılmış ve kazanılmış 3 şikayetim oldu ama ne kader'ki bu mahal'de tek ttnet altyapısı var,
sizinkine benzer bir olay;
şahir içinde su patlağı nedeniyle belediye kepçesi bizim hattı koparmış malum yer altından geçiyor kablolar işten döndüm internet yok aradım süper hizmet veren sözüm ona müşteri hizmetlerini (mahallede tüm hatlar kesik) neyse çok konuştuk teknik ekip gelecek vs dediler 1 hafta sonra gelmeyince beni özlediklerini düşünüp tekrar aradım müşteri hizmetlerini dedilerki elit ekibimiz var randevu günü ve saatinde geliyor sıfır sıkıntı- izin aldım iş yerinden randevu günü takım elbiseyle bekliyorum saat 13:00 de gelmediler 14:00 oldu vs telefonuma bir mesaj geldi
sayın müşterimiz ... elit ekip adresinizde yaptığı incelemede arızanın modem kaynaklı olduğunu bildirmiştir.. neyse bundan sonrası çok uzun en sonunda gittim müdürlüğe üst katlara vs level geçtim şube müdürü şu ibretlik konuşmayı yaptı -Belediyenin kepçesi var bizim yok eğer kepçe ayarlarsanız kablo tamiri için teknik personel göndeririz. gerisinden roman olur ama aradan 3 yıl geçti izlenmesi gereken yol onuda bimer'e şikayet etmek tırsıyorlar heralde bimer'in büyüsünü anlamadım

Güzel ülkemin güzel insanları Standartları biri yükseltmeli artık

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benzer bir şekilde kendilerine tüketici hakları mahkemesinden açılmış ve kazanılmış 3 şikayetim oldu ama ne kader'ki bu mahal'de tek ttnet altyapısı var,
sizinkine benzer bir olay;
şahir içinde su patlağı nedeniyle belediye kepçesi bizim hattı koparmış malum yer altından geçiyor kablolar işten döndüm internet yok aradım süper hizmet veren sözüm ona müşteri hizmetlerini (mahallede tüm hatlar kesik) neyse çok konuştuk teknik ekip gelecek vs dediler 1 hafta sonra gelmeyince beni özlediklerini düşünüp tekrar aradım müşteri hizmetlerini dedilerki elit ekibimiz var randevu günü ve saatinde geliyor sıfır sıkıntı- izin aldım iş yerinden randevu günü takım elbiseyle bekliyorum saat 13:00 de gelmediler 14:00 oldu vs telefonuma bir mesaj geldi
sayın müşterimiz ... elit ekip adresinizde yaptığı incelemede arızanın modem kaynaklı olduğunu bildirmiştir.. neyse bundan sonrası çok uzun en sonunda gittim müdürlüğe üst katlara vs level geçtim şube müdürü şu ibretlik konuşmayı yaptı -Belediyenin kepçesi var bizim yok eğer kepçe ayarlarsanız kablo tamiri için teknik personel göndeririz. gerisinden roman olur ama aradan 3 yıl geçti izlenmesi gereken yol onuda bimer'e şikayet etmek tırsıyorlar heralde bimer'in büyüsünü anlamadım

Güzel ülkemin güzel insanları Standartları biri yükseltmeli artık
Demek kepçe ayarlayın, dediler...

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oruba
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Zamanında bende Bunlardan çok çektim. O yüzden ne TTNet, nede Avea Kullanmaya lânet ettim. Bi Adukent, bi Apargat çektim, Yaşasın Vodafone Diyorum :)
Mobil wi-fi falanmı aldınız hocam?

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
Gecmis olsun hocam bende beylikdüzü'n de oturuyorum fiber alt yapi yok esenyurt da bile var beylikdüzü nde yok

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt