Uyarı için teşekkür ederim Hocam. Online alış verişte her zaman sorun çıkma ihtimali var.Satıcıları daha önce alışveriş yaptığım dükkanlardan seçtim. Sorun olsa da çözeceklerine inanıyorum.Hocam trendyola pek guvenmeyin, urunler istediginiz gibi cikmayabilir tecrube etmis birisi olarak.. umarim oyle olmaz
Güzel bir alışveriş olması dileklerimle.Teşekkürler hocam banada 140 TL kupon vermiş konuyu görüp bakmasam haberim olmayacaktı
Uyarı için teşekkür ederim Hocam. Online alış verişte her zaman sorun çıkma ihtimali var.Satıcıları daha önce alışveriş yaptığım dükkanlardan seçtim. Sorun olsa da çözeceklerine inanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güzel bir alışveriş olması dileklerimle.
Hangi satıcıdan aldınız acaba?Uyarı için teşekkür ederim Hocam. Online alış verişte her zaman sorun çıkma ihtimali var.Satıcıları daha önce alışveriş yaptığım dükkanlardan seçtim. Sorun olsa da çözeceklerine inanıyorum.
Turuncu Mağaza ve Emperor dan aldım Hocam.İkisinden de daha önce alış veriş yaptım sorun çıkmadı. Ama dediğim gibi çıkmayacak diye bir garanti de yok.Hangi satıcıdan aldınız acaba?
Hocam kuponu dağıtırken nasıl bir kriteri baz aldıklarını anlamadım. Hiç kullanmadığım hesaba 100₺, sürekli kullandığım hesaba 40₺, eşimin arada ufak tefek alışveriş yaptığı hesaba 100₺ yüklemişler. Çok kullanmakta iyi değilmiş demek kiArkadaşlar Trendyol kuponu olup da kullanmayacaklar varsa profilden bana yazabilir mi? Bende de kupon yok her ne hikmetse. :/
Ben de sizden görerek turuncu mağazadan aldım teknolojik ürünler şans işi biraz da sıkıntı olursa satıcıyla halledilir bir şekilde diye umuyorum . İyi günlerde kullanın...Turuncu Mağaza ve Emperor dan aldım Hocam.İkisinden de daha önce alış veriş yaptım sorun çıkmadı. Ama dediğim gibi çıkmayacak diye bir garanti de yok.
Sizde hayırlı olsun güle güle kullanın Hocam.Ben de sizden görerek turuncu mağazadan aldım teknolojik ürünler şans işi biraz da sıkıntı olursa satıcıyla halledilir bir şekilde diye umuyorum . İyi günlerde kullanın...