Xiaomi mi 8 güncel dijitalde 3 GB gözüküyor ama benim bildiğim bu ürünün 3 GB modeli yok. Trendyolda bu şekilde yazıyor.Benim güncel dijital garantili memnunum tüm güncellemeleri aldık bir problem yaşamadım
Sizin sözünüze güvenerek sipariş ettiğiniz yerden sipariş verdim ürünü64 GB global versiyonlu n11 den almıştım 2 hafta önce urzbilisim satışından
Ürün kusursuz paketlenmiş geldi delta garantili almayı düşünenler için tavsiye ederim 2880 gibi bi fiyata geldi banada (reklam olarak algilamayalim lütfen sadece tavsiye)
Umarım sizede aynı şekilde gelir hayırlı olsun şimdidenSizin sözünüze güvenerek sipariş ettiğiniz yerden sipariş verdim ürünü![]()
Bugün siparişim elime ulaştı ve cidden dediğiniz gibi kargolamasindan tutun satıcının ilgilenmesine kadar her şey çok iyiydi. TeşekkürlerUmarım sizede aynı şekilde gelir hayırlı olsun şimdiden
Elinize ulaşınca bilgilendirirseniz sevinirim
Rica ederim iyi günlerde kullanınBugün siparişim elime ulaştı ve cidden dediğiniz gibi kargolamasindan tutun satıcının ilgilenmesine kadar her şey çok iyiydi. Teşekkürler