Çözüldü Traş Makinesi Önerisi

SuçaSürüklenenKatip

F Klavye°
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Zabıt Kâtibi
Konular
22
Forumda araştırma yaptım ama en yakın tarihli konu hemen hemen 2 yıl öncesine ait. Tıraş makinesi arıyorum bütçem 2.500-3.000 ₺ arası. Kullandığınız ve memnun olduğunuz markalar var ise, kullanıma bağlı avantajları ve dezavantajları ile birliket yardımcı olur musunuz? Hangi marka, model ve neden?

Başlık sayısı benim için önemli. Saç ve sakal için kullanacağım.

Aklımdaki makine de şu;

Son düzenleme:

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
-
Konular
5
Saç için Wahl color pronun kablolusunu kullanıyorum pandeminin orta zamanlarından beri, bir sıkıntısı yok ve kısa sürede eliniz alışıyor. Aklımdaki makine diye eklediğiniz cihaz kablosuz olduğu için bunun da kablosuz modelinin resmini bırakıyorum. Kablolu-kablosuz kutu içeriği aynı gibi gördüğüm kadarıyla, bazı satan yerlerde kablosuz yanında biraz fiyat farkıyla ek küçük bir cihaz daha veriyormuş, combo pack diye geçiyor. Moser nedense daha çok bilinse de sahibi Wahl ana markası olarak görünüyor. Fonksiyonlu, şu bu özelliği var diye bu işi yapan bilen markaları tercih etmenizi tavsiye ederim, kendimce Xiaomi'nin becerebileceği bir profesyonellik olduğunu düşünmüyorum. Sakal için Philips'in eski bir cihazı var fakat uzun süredir sıfır kesmiyorum, sadece şekil verme ve sıfır alma başlıkları mevcut. Onun yerine Wahl ile beraber düşündüğünüz cihaza vereceğiniz fiyattan kalana ayrı bir cihaz düşünebilirsiniz veya tek cihazda tüm başlıkları olsun diyorsanız benzer markalara bakabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• 10787651289138.jpg
    10787651289138.jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 12

Seckinsahin34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seçkin
Cihazım
Redmi note 9s
Meslek
Yönetmen
Konular
8
Her türlü markayı kullanmış biri olarak sana önerim powertech almandır...

Braun, Philips vs girme. Kesinlikle verimsizler. Sana söylediğim marka berber markası. Her yerde satılıyor. Saç, sakal, ense, kulak hangisine ihtiyacın varsa ona uygun modelini alırsın. 2 sene 3 sene konuyu kapatırsın. Eğer düşürmezsen ve düzgün kullanırsan 5 sene rahat kullanırsın.

MrtAltg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat ALTUĞ
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
8
Ben düşürdüm üç parça oldu çalışıyor ama yeter sal beni diyor makine.

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti MG7950/15 bu model ve markayı önerebilirim. Normalde bi kaç tane kullandım bu seri çok iyi hatta 9000 serisini bulabilirsen al derim. Asla kıl çekmiyor ıslak kuru kullanabiliyosun üzerinden bile çok geçmene gerek kalmıyor. Ev kullanımı için ideal, başlıklar ince ayarlı ve gayet yeterli.

SuçaSürüklenenKatip

F Klavye°
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Zabıt Kâtibi
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti MG7950/15 bu model ve markayı önerebilirim. Normalde bi kaç tane kullandım bu seri çok iyi hatta 9000 serisini bulabilirsen al derim. Asla kıl çekmiyor ıslak kuru kullanabiliyosun üzerinden bile çok geçmene gerek kalmıyor. Ev kullanımı için ideal, başlıklar ince ayarlı ve gayet yeterli.
9000 serisine baktım da 10 k fiyatı :) benim bütçemi baya aşıyor, diğerlerine bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saç için Wahl color pronun kablolusunu kullanıyorum pandeminin orta zamanlarından beri, bir sıkıntısı yok ve kısa sürede eliniz alışıyor. Aklımdaki makine diye eklediğiniz cihaz kablosuz olduğu için bunun da kablosuz modelinin resmini bırakıyorum. Kablolu-kablosuz kutu içeriği aynı gibi gördüğüm kadarıyla, bazı satan yerlerde kablosuz yanında biraz fiyat farkıyla ek küçük bir cihaz daha veriyormuş, combo pack diye geçiyor. Moser nedense daha çok bilinse de sahibi Wahl ana markası olarak görünüyor. Fonksiyonlu, şu bu özelliği var diye bu işi yapan bilen markaları tercih etmenizi tavsiye ederim, kendimce Xiaomi'nin becerebileceği bir profesyonellik olduğunu düşünmüyorum. Sakal için Philips'in eski bir cihazı var fakat uzun süredir sıfır kesmiyorum, sadece şekil verme ve sıfır alma başlıkları mevcut. Onun yerine Wahl ile beraber düşündüğünüz cihaza vereceğiniz fiyattan kalana ayrı bir cihaz düşünebilirsiniz veya tek cihazda tüm başlıkları olsun diyorsanız benzer markalara bakabilirsiniz.
Görünüş olarak çok büyük duruyor. İstediğim küçük bir cihaz. Kaba dursun istemiyorum. Omzumdan ameliyat olduğum için tutuşta sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her türlü markayı kullanmış biri olarak sana önerim powertech almandır...

Braun, Philips vs girme. Kesinlikle verimsizler. Sana söylediğim marka berber markası. Her yerde satılıyor. Saç, sakal, ense, kulak hangisine ihtiyacın varsa ona uygun modelini alırsın. 2 sene 3 sene konuyu kapatırsın. Eğer düşürmezsen ve düzgün kullanırsan 5 sene rahat kullanırsın.
Evde powertech var, bir kaç tane satın almıştım fakat memnun kalmadım hocam.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sakal için 4.5 yıl önce bu mesajı yazmışım. Hala görüşüm aynı :) Tabii fiyatları 100-10.000 olarak güncellemek gerekli.

Saç için ise bu mesajı yazmışım. Bu görüşüm de değişmedi. Moser ömürlük cihaz. 25 yıl olmuş hala taş gibi bendeki.

SuçaSürüklenenKatip

F Klavye°
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Zabıt Kâtibi
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkür ederim. Philips ile bizzat görüştüm. Yeni çıkan modelleri olan satın aldım.

qokhandede

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
6
Konu çözülmüş ama bunu kullanıyorum ben.

SuçaSürüklenenKatip

F Klavye°
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Zabıt Kâtibi
Konular
22
Konu çözülmüş ama bunu kullanıyorum ben.
Hocam o cihazdan bende vardı zaten, sıkıntısı şu bu cihazın, bıçak ölünce yenisini alırken 300-500 TL arası bir ücret vermek zorundasın her seferinde :) Cihazın zaten parası çıkıyor.

Üst Alt