- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Red mi note 8
- Konular
- 19
Tr camera programında xml dosyasını nasıl yüklüyoruz? Yardımcı olabilir misiniz?
Config, cihaza özel ayar yapmak oluyor. XML ise bu ayarları dışarı veya içeri aktarma dosyasıdır. Cihazınıza özel ayar bulursanız fotoğraf kalitesi çokça değişecektir. GCamler, Pixel cihazlara özel çıktığı için ister istemez diğer cihazlarla yüzde yüz uyumlu olmuyor ve çoğunlukla config dosyası gerekiyor.Arkadaşlar merak ettiğim bir konuda bilgi almak istiyorum ben bu kamerayı indirdim kurdum açıldı kullanıyorum ama xml ile ilgili bir şey yapmadım yapınca ne oluyor yapmayınca ne oluyor bilgi verir misiniz teşekkürler
Hocam şu gcam için xml dosyası nasıl bulabilirim? Bayağı aradım da bulamadım. Ya da 8 pro için bildiğiniz bir gcam varsa müsait bir zamanınızda atarsanız çok sevinirim hocamConfig, cihaza özel ayar yapmak oluyor. XML ise bu ayarları dışarı veya içeri aktarma dosyasıdır. Cihazınıza özel ayar bulursanız fotoğraf kalitesi çokça değişecektir. GCamler, Pixel cihazlara özel çıktığı için ister istemez diğer cihazlarla yüzde yüz uyumlu olmuyor ve çoğunlukla config dosyası gerekiyor.