Uygulama Touchpal Android 15 için APK

canerbulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
K20 pro
Meslek
memur
Konular
7
çok teşekkür ederim t9 klavyede en iyisi...

bfi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bfi46
Cihazım
redmi note 8
Konular
0

Linkteki Türkçe dil dosyasında trojan var maalesef. Yüklemenizi önermiyorum. Daha farklı şekilde virüssüz bir dil dosyası yükleme seçeneği bulan olursa ve paylaşırsa çok sevinirim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

burcu_aksu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burcu
Cihazım
Xiomi
Konular
7

Linkteki Türkçe dil dosyasında trojan var maalesef. Yüklemenizi önermiyorum. Daha farklı şekilde virüssüz bir dil dosyası yükleme seçeneği bulan olursa ve paylaşırsa çok sevinirim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yüklediğim dosyaların içinde de vardı dil dosyaları. Onlara baktınız mı? Ben de kendi dosyalarımı ziplemiştim. Ona da bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: bfi

bfi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bfi46
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
O dil dosyasını yükle dediğimde hata veriyorlar maalesef. Bu arada birden çok dosya vardı uygulamanın içlerinden sadece bir tanesi virüssüz. Diğerlerini windows defender uyarı verip sildi. Virus total de de tarattırdım. "Touchpal_Keyboard_2025_Android15" temiz görünüyor sadece bilginiz olsun. Sizde dikkat edin yükleme yaparken telefonunuza. Bu rus yazılımcılara güvenmeye pek gelmiyor :)

bfi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bfi46
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Yüklediğim dosyaların içinde de vardı dil dosyaları. Onlara baktınız mı? Ben de kendi dosyalarımı ziplemiştim. Ona da bakabilirsiniz.
Sorunu çözdüm. sözlük dosyasındaki apk uzantısını silip language dosyasına atınca otomatik olarak dil seçim kısmında Türkçe aktif oluyor. Düzgün bir şekilde çalışıyor ve kullanmaya başladım. Yardımlarınız ve paylaşımınız için tekrar teşekkür ederim.

Sirac

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Xioami mi 6
Konular
1
Sorunu çözdüm. sözlük dosyasındaki apk uzantısını silip language dosyasına atınca otomatik olarak dil seçim kısmında Türkçe aktif oluyor. Düzgün bir şekilde çalışıyor ve kullanmaya başladım. Yardımlarınız ve paylaşımınız için tekrar teşekkür ederim.
Teşekkürler

mythbuster

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
k20
Konular
1
sırf touch pal kullanabilmek için sürüm düşürmüştüm. güncel sürümde sorunsuz çalışıyor mu ona göre güncelleme yapayım

burcu_aksu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burcu
Cihazım
Xiomi
Konular
7
sırf touch pal kullanabilmek için sürüm düşürmüştüm. güncel sürümde sorunsuz çalışıyor mu ona göre güncelleme yapayım
Evet çalışıyor. Bende aynen sizin gibi sürüm düşürmüştüm ama güncelleme yapınca çalıştı. Sadece dilde sıkıntı var onunla ilgili de yukarıda arkadaşımız çözüm paylaştı. Yine de takıldığınız bir yer olursa yazın, yardımcı olurum

Üst Alt