- Adım
- caner
- Cihazım
- K20 pro
- Meslek
- memur
- Konular
- 7
çok teşekkür ederim t9 klavyede en iyisi...
Yüklediğim dosyaların içinde de vardı dil dosyaları. Onlara baktınız mı? Ben de kendi dosyalarımı ziplemiştim. Ona da bakabilirsiniz.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkteki Türkçe dil dosyasında trojan var maalesef. Yüklemenizi önermiyorum. Daha farklı şekilde virüssüz bir dil dosyası yükleme seçeneği bulan olursa ve paylaşırsa çok sevinirim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sorunu çözdüm. sözlük dosyasındaki apk uzantısını silip language dosyasına atınca otomatik olarak dil seçim kısmında Türkçe aktif oluyor. Düzgün bir şekilde çalışıyor ve kullanmaya başladım. Yardımlarınız ve paylaşımınız için tekrar teşekkür ederim.Yüklediğim dosyaların içinde de vardı dil dosyaları. Onlara baktınız mı? Ben de kendi dosyalarımı ziplemiştim. Ona da bakabilirsiniz.
TeşekkürlerSorunu çözdüm. sözlük dosyasındaki apk uzantısını silip language dosyasına atınca otomatik olarak dil seçim kısmında Türkçe aktif oluyor. Düzgün bir şekilde çalışıyor ve kullanmaya başladım. Yardımlarınız ve paylaşımınız için tekrar teşekkür ederim.
Evet çalışıyor. Bende aynen sizin gibi sürüm düşürmüştüm ama güncelleme yapınca çalıştı. Sadece dilde sıkıntı var onunla ilgili de yukarıda arkadaşımız çözüm paylaştı. Yine de takıldığınız bir yer olursa yazın, yardımcı olurumsırf touch pal kullanabilmek için sürüm düşürmüştüm. güncel sürümde sorunsuz çalışıyor mu ona göre güncelleme yapayım